Koliko naplaćujete usluge obrade zemlje

Koliku platu bi dali traktoristi ili kombajneru?
Ја цену увек према себи одређујем знам шта сам у животу све радио да би зарадио јебени динар. Кад ми кажу шта их бре преплаћујеш ко их хебе нека ринтају ја само себе ставим у ту ситуацију да ја то радим. Трактористу и комбајнера никада бољег од себе и доброг не можеш наћи. Имао сам пар стручњака мајко мила ладно лик не отвори страницу и целу приколицу изврне човеку у елеватор. Ем поправљај приколицу, ем поправљај елеватор. О осталом да не причам, за сада ја и отац смо тандем али докле не знам отац кад не буде могао биће мука. Али хвала Богу син ми стасава па се надам да ће за две године и он бити у игри. Сад видим колимо сам погрешио што се нисам женио са 18-20год.сада би ми синови већ увелико помагали.

.
15f6a07065ba3d28feba33eff7aa83f6.jpg

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
https://fotkica.com/slike.php?slika=1_66205866_CA450D25-4A12-49F3-AE63-6FB8B2DD9AFF.png][/url]

Velika je razlika za radnika ( ne na kočijasa) kad ga trazis na 10 dana u zetvi ili kad kod tebe radi cele godine i ima platu.. Svi odmah racunaju koliko ce on da zaradi, treba se zapitati koliko to tebi znaci, uradjen posao bez havarija na vreme i kvalitetno.. onda lepo ko grunt bicikl pa po kombajn. Coveka je muka naterala na to i snalazi se svaka cast, kako moze i mora sigurno je nekad pomislio i da bi i 100 evra dao za dnevnicu..

Ја цену увек према себи одређујем знам шта сам у животу све радио да би зарадио јебени динар. Кад ми кажу шта их бре преплаћујеш ко их хебе нека ринтају ја само себе ставим у ту ситуацију да ја то радим. Трактористу и комбајнера никада бољег од себе и доброг не можеш наћи. Имао сам пар стручњака мајко мила ладно лик не отвори страницу и целу приколицу изврне човеку у елеватор. Ем поправљај приколицу, ем поправљај елеватор. О осталом да не причам, за сада ја и отац смо тандем али докле не знам отац кад не буде могао биће мука. Али хвала Богу син ми стасава па се надам да ће за две године и он бити у игри. Сад видим колимо сам погрешио што се нисам женио са 18-20год.сада би ми синови већ увелико помагали.
Drale ispisao si pola strane ali nisi spomenuo cifru.

Pre prvi kombajn neki ćaletov drugar,neka relikvija džakaš on nam radio godinama.Onda drugi kupi Zmaj sa bunkerom i udari veću cenu.Ovaj ćaletov udari istu cenu,a najebeš kao žuti.Sledeće godine pozovemo ovog sa Zmajem kad se ovaj drugi smrtno naljuti.I ne vredi da mu objasniš da za iste pare sedim u hladovini i pijem ladno pivo.Niti izgorim na suncu niti se nagutam prašine i trunja.

Не знам зашто је мало 10%. Дневно уради 15+ јутара по 5000 (ове године и јаче) и то дође 7500 или више. Јесте да није преко целе године али је добра дневница.

Не знам зашто је мало 10%. Дневно уради 15+ јутара по 5000 (ове године и јаче) и то дође 7500 или више. Јесте да није преко целе године али је добра дневница.
Ne kazem da je malo al gledaj realno jel bi ti otisao kod nekog na kombajn da radis za toliko?bas je neko i spomenu da ovaj sto placa njemu uvek puno a ovaj sto radi njemu uvek malo.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Никад нисам теро комбајн. А и радим у фирми за мање дневно. Колико би требало? 20%? Мислим да је 10% ок.

Nazad
Vrh