Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas je isto bilo 10%, a danas zmaja neće niko da vozi ni za 15%. A sto je najveći problem, zglavnog traktoristu ili kombajnera ne mozes naći...Mada u zadnje vreme pojedini traze i vise...mozda bi i napola
Ја цену увек према себи одређујем знам шта сам у животу све радио да би зарадио јебени динар. Кад ми кажу шта их бре преплаћујеш ко их хебе нека ринтају ја само себе ставим у ту ситуацију да ја то радим. Трактористу и комбајнера никада бољег од себе и доброг не можеш наћи. Имао сам пар стручњака мајко мила ладно лик не отвори страницу и целу приколицу изврне човеку у елеватор. Ем поправљај приколицу, ем поправљај елеватор. О осталом да не причам, за сада ја и отац смо тандем али докле не знам отац кад не буде могао биће мука. Али хвала Богу син ми стасава па се надам да ће за две године и он бити у игри. Сад видим колимо сам погрешио што се нисам женио са 18-20год.сада би ми синови већ увелико помагали.Koliku platu bi dali traktoristi ili kombajneru?
https://fotkica.com/slike.php?slika=1_66205866_CA450D25-4A12-49F3-AE63-6FB8B2DD9AFF.png][/url].
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Drale ispisao si pola strane ali nisi spomenuo cifru.Ја цену увек према себи одређујем знам шта сам у животу све радио да би зарадио јебени динар. Кад ми кажу шта их бре преплаћујеш ко их хебе нека ринтају ја само себе ставим у ту ситуацију да ја то радим. Трактористу и комбајнера никада бољег од себе и доброг не можеш наћи. Имао сам пар стручњака мајко мила ладно лик не отвори страницу и целу приколицу изврне човеку у елеватор. Ем поправљај приколицу, ем поправљај елеватор. О осталом да не причам, за сада ја и отац смо тандем али докле не знам отац кад не буде могао биће мука. Али хвала Богу син ми стасава па се надам да ће за две године и он бити у игри. Сад видим колимо сам погрешио што се нисам женио са 18-20год.сада би ми синови већ увелико помагали.
Možda bi tako ( da si se ranije oženio ) dobio ćerke ?................................................ Сад видим колимо сам погрешио што се нисам женио са 18-20год.сада би ми синови већ увелико помагали.
Onda uposlis zetoveMožda bi tako ( da si se ranije oženio ) dobio ćerke ?
Zet u kuci i magare. Isto !Onda uposlis zetove
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ne kazem da je malo al gledaj realno jel bi ti otisao kod nekog na kombajn da radis za toliko?bas je neko i spomenu da ovaj sto placa njemu uvek puno a ovaj sto radi njemu uvek malo.Не знам зашто је мало 10%. Дневно уради 15+ јутара по 5000 (ове године и јаче) и то дође 7500 или више. Јесте да није преко целе године али је добра дневница.