Što jel 2000 mnogo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad uradis kalkulaciju ond izbaci neki pribliznu cenu pa cemo da razmotrimo...Bubu je napisao(la):Koliko bi mogla da se naplati usluzna obrada gruberom iz jednog prohoda na 15-ak cm (predsetvena priprema za psenicu npr.)?
Ja jos nisam napravio kalkulaciju potrosnje goriva po jedinici povrsine jer mi kisa ne dozvoljava da radim...
Bubu je napisao(la):Koliko bi mogla da se naplati usluzna obrada gruberom iz jednog prohoda na 15-ak cm (predsetvena priprema za psenicu npr.)?
Ja jos nisam napravio kalkulaciju potrosnje goriva po jedinici povrsine jer mi kisa ne dozvoljava da radim...
bojcetic je napisao(la):@Deni
Koji je to Landini PowerFarm 165 ili 150? Kako se pokazao do sad?
Sto se tice kalkulacije za gruber, mislim da je realna cena jednaka ceni setvospemiranja x 2.
bojcetic je napisao(la):@Deni
To je znaci 155ks Iveco 6.7l. Masina i po'! Svaka cast, nek te sluzi dugo i bez kvarova!
@Budu
Ja placam sve usluge na zemlji i cena od 3000 mislim da zadovoljava obe stane.
Da sad je kod nas jos i prevoz za tu kintu.danger je napisao(la):ja radim 200kg soje po kj,vece parcele ili ko ima dosta soje i prevezem za tu lovu