Koliko naplaćujete usluge obrade zemlje

Људи да ли Ви читате шта други напише или одговарате онако како је Вама воља!?. Где сам ја тврдио да треба муштерија да ми плати за хаварију на комбајну?

Написао сам само колико треба да урадим кј да би се после поправке део отплатио побогу, а не да ми тај део отплаћује следећа муштерија или да се договорим да муштерија плати поправку на комбајну, ако се квар деси на његовој њиви..

Poslednja izmena:
Imam drugara koji radi nesto preko 300kj, nema svoj kombajn, plaća usluge vršidbe. Iz godine u godinu počinjem sve više da mu zavidim i razmišljam o prelasku na taj sistem rada.
Jbg da ga je neko zavrnuo, pa kiša otegla vrsidbu kukuruza za mesec dana možda bi malo drugačije bilo.
Mislim da svaka kuća koja ima dva čoveka na poljoprivredi, a radi preko 100 kj treba da ima kombajn.

Imam drugara koji radi nesto preko 300kj, nema svoj kombajn, plaća usluge vršidbe. Iz godine u godinu počinjem sve više da mu zavidim i razmišljam o prelasku na taj sistem rada.
Jbg da ga je neko zavrnuo, pa kiša otegla vrsidbu kukuruza za mesec dana možda bi malo drugačije bilo.
Mislim da svaka kuća koja ima dva čoveka na poljoprivredi, a radi preko 100 kj treba da ima kombajn

Čujem danas u selu da se lokalni kombajneri spremaju da izađu sa cenom kombajniranja 600 kg pšenice po ha

Ево од данас, колико кошта овакав рад?
a1734b83929313ce8ffdfbc0c5b22568.jpg
05bd307d0ba4efded90fab92a1932181.jpg

Mislim da svaka kuća koja ima dva čoveka na poljoprivredi, a radi preko 100 kj treba da ima kombajn
Upravo tako...svaka prica ima svetlu i tamnu stranu...argument i kontra argument...a naposletku svako zna sta ga cini srecnim,spokojnim i zdravim!

Može da bira ko ce da mu radi koju kulturu, bira najnovije i najmodernije kombajne da mu odrade vršidbu i naravno, lepo se moze i dogovoriti za cenu posla kada mu po kulturi neko radi 100-ak jutara.

Миксер, ово је ако се не варам семенски јечам. Сутра опет овуда пролазим и надам се да ћу сликати механизацију.

Kaze jedan moj prijatelj jednom coveku kad je kupio kombajn, do sad si placao vrsidbu kad ovrses a od sad placas u napred .Stao ovaj pa se misli kako sad to, a ovaj mu odgovara pa sad moras da kupis gorivo pa delove da ga spremis pa tek onda da vrses.

Nazad
Vrh