Darko Dren
Član
Svi ovi što nemaju i nikad nisu imali kombajn, kad bi ga kupili odmah bi drugačije razmišljali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg da ga je neko zavrnuo, pa kiša otegla vrsidbu kukuruza za mesec dana možda bi malo drugačije bilo.Imam drugara koji radi nesto preko 300kj, nema svoj kombajn, plaća usluge vršidbe. Iz godine u godinu počinjem sve više da mu zavidim i razmišljam o prelasku na taj sistem rada.
Jbg da ga je neko zavrnuo, pa kiša otegla vrsidbu kukuruza za mesec dana možda bi malo drugačije bilo.Imam drugara koji radi nesto preko 300kj, nema svoj kombajn, plaća usluge vršidbe. Iz godine u godinu počinjem sve više da mu zavidim i razmišljam o prelasku na taj sistem rada.
Sta mislis koliko ce biti ove godine, kod mene niko nije radio ispod 25 po dulumu, vecina 30?150e ha je kod nas u rs
Jel ovaj novi na elektricni pogon?!I ja cuo za jednu taxi firmu da se upisala na listu cekanja za novi ferari...
Upravo tako...svaka prica ima svetlu i tamnu stranu...argument i kontra argument...a naposletku svako zna sta ga cini srecnim,spokojnim i zdravim!Jbg da ga je neko zavrnuo, pa kiša otegla vrsidbu kukuruza za mesec dana možda bi malo drugačije bilo.
Mislim da svaka kuća koja ima dva čoveka na poljoprivredi, a radi preko 100 kj treba da ima kombajn
To su oni što rade najjeftinije a ustvari ispadne najskuplje...Ево од данас, колико кошта овакав рад?
Može da bira ko ce da mu radi koju kulturu, bira najnovije i najmodernije kombajne da mu odrade vršidbu i naravno, lepo se moze i dogovoriti za cenu posla kada mu po kulturi neko radi 100-ak jutara.Jbg da ga je neko zavrnuo, pa kiša otegla vrsidbu kukuruza za mesec dana možda bi malo drugačije bilo.
Mislim da svaka kuća koja ima dva čoveka na poljoprivredi, a radi preko 100 kj treba da ima kombajn
Koliko po tebi treba da bude zarada kombajna na 1 k.j?Odavno cene usluge ne računam na paritet. Ne sipam ja u rezervoar pšenicu ili kukuruz pa da uslugu računam u robi...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока