Koliko naplaćujete usluge obrade zemlje

Ма није проблем ни да каже да је вршидба 500 кг/кј али ајде онда и аренда буде изражена тако, него се говори како коме шта и кад одговара. Као кад неко каже (за неку другу операцију) гориво па пута три а овај други каже мало је - мало је јер хоће да заради и на амортизацији и на утрошеним гориву итд.

Мени је прошле године мојом кривицом пукао носач уста на комбајну јер нисам ставио осигурач са доње стране...Нови део је да сам га купио да нисам нашао полован, коштао би праву ситницу нешто више од 800 еврића у Ките-у и то бих га чекао 10 дана да стигне из Немачке...Купио сам полован део за 150 евра...е сад да није било половног дела, следио би нови, јер ми комбајн треба...

Сад ја Вас питам колико је то јутара требам да овршим да би се тај део исплатио (под условом да је нов купљен)?

Poslednja izmena:
Ako tako razmisljas moze nedaj boze I da ti izgori kombajn pa koliko bi tad trebao da kosta vrsaj da bi pokrio tu stetu

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Немој да идемо у екстреме...лепо сам написао да ми кажеш/те колико треба да се вртим по њиви да би отпалтио тај део који се покидао?

Ово је баналан пример о коме је Матић причао, а ви се ватате за цену горива и неких других ситница....

Dobra stvar je sto kombajna Ima ko blata pa ko je zapravo seronja taj nece ni dobiti priliku .Znamo svi mi kako ko radi I kako stoje stvari Kad je sezona u jeku a kambajn stoji to je muka ,pa ti sad pst na celo pa misliti o tome.

Poslednja izmena:
Dobra stvar je sto kombajna Ima ko blata pa ko je zapravo seronja taj nece ni dobiti priliku da udje u moju njivu.Znamo svi mi kako ko radi I kako stvari stoje a njega najvise bole kad je sezona u jeku a kambajn stoji e to je muka ,prst na celo pa misliti o tome.
Kombajna ima kao blata,vozaca kombajna malo manje,kombajnera jos manje...a vremena u zetvi ponajmanje...

Лепо сам ја још давни дана писао да се овом послом, али само овим послом, бави свако...

Под хитно лекараки, и то психолога и психијатра, и трајне забране бављења пољопривредом!

Imam drugara koji radi nesto preko 300kj, nema svoj kombajn, plaća usluge vršidbe. Iz godine u godinu počinjem sve više da mu zavidim i razmišljam o prelasku na taj sistem rada.

Немој да идемо у екстреме...лепо сам написао да ми кажеш/те колико треба да се вртим по њиви да би отпалтио тај део који се покидао?

Ово је баналан пример о коме је Матић причао, а ви се ватате за цену горива и неких других ситница....
Nije ti musterija kriva sto se nesto polomilo tvojom krivicom,jedino kad dodjes kod nekoga na njivu da se dogovoris sa njim da ti snosi troskove nekog eventualnog kvara ako se desi u njegovoj njivi

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Dobro to je normalno ali sta se sve moze desiti kad covek razmisli pa da ga bude strah da izadje iz sobe

Nazad
Vrh