To sa tuđim gorivom neće da može.Radilo se nekada tako pa malo, malo neko donese vodu sa malo nafte.U tom slučaju takvi treba da sednu na tu istu kantu i ovrše sami šta imaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pola od toga garant neces nikad ni naplatiti....Имам дужнике за прошлогодишњу жетву од 100.000дин могу мислити шта ће ове год бити
Ti sto donose kuci obicno planiraju da ti popiju pola gajbe piva a ako ne posluzis i klopu pricaju po selu da nisi nikakav gazda.. Neka druze nemam ti ja vremena ni sa familijom da posedim i bas jedva cekam da ti dodjes..Ma kakvo tudje gorivo to tek ne dolazi u obzir,pare na uvratu ili odoh kuci vise nema e cu da donesem kod kuce
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Pa gde danas imaš da drljaš 20-30 jutara u komadu uslužno?Ako nisu male parcele nije to jeftino.
Kod mene bi za usluzno drljanje 3 ha (sto mu dodje malo vise od 5 jutara) potrosio pola dana i 25-30l dizela jer bi to verovatno radio na 6-7 parcela koje naravno nisu blizu.. Slicna situacija je i kod @Mušovac tako da meni njegove cene uopste nisu prejake kad se sve uracuna. Mi kad udjemo u hektar u mestu mi smo srecni..Mislio male tipa jutro-dva. Odes drljas 5 jutara uzmes 10000 za dva sata rada, a potrosis 10l dizela.