To sa tuđim gorivom neće da može.Radilo se nekada tako pa malo, malo neko donese vodu sa malo nafte.U tom slučaju takvi treba da sednu na tu istu kantu i ovrše sami šta imaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pola od toga garant neces nikad ni naplatiti....Имам дужнике за прошлогодишњу жетву од 100.000дин могу мислити шта ће ове год бити![]()
Ti sto donose kuci obicno planiraju da ti popiju pola gajbe piva a ako ne posluzis i klopu pricaju po selu da nisi nikakav gazda..Ma kakvo tudje gorivo to tek ne dolazi u obzir,pare na uvratu ili odoh kuci vise nema e cu da donesem kod kuce
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Pa gde danas imaš da drljaš 20-30 jutara u komadu uslužno?Ako nisu male parcele nije to jeftino.
Kod mene bi za usluzno drljanje 3 ha (sto mu dodje malo vise od 5 jutara) potrosio pola dana i 25-30l dizela jer bi to verovatno radio na 6-7 parcela koje naravno nisu blizu.. Slicna situacija je i kod @Mušovac tako da meni njegove cene uopste nisu prejake kad se sve uracuna. Mi kad udjemo u hektar u mestu mi smo srecni..Mislio male tipa jutro-dva. Odes drljas 5 jutara uzmes 10000 za dva sata rada, a potrosis 10l dizela.