Ja sam prethodne dve jeseni platio(manje vise 20kj), bila cena 5500din,orao drugar s'tim da sam ja uzorao sve sitnije i neke prce sam ferdzom,90% zemlje se ore izuzetno lako. Ove godine me obavestio da ce cena biti 7000din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dal ti to sedneš i oreš sa kanisterom kad računaš pola pola????vidim ja da ste mnogi od vas stigli do dosta dobre povrsine zemlje i sad vam se od jednom vise ne radi usluzno gotvo nista je "nema zarade"
@Tomislav n
eto na tih 60 evra potrosi 30e nafte,30e je dobar*20kj dobar 600e za otprilike 3 dana...dnevnica lagano preko 20hiljada din
U tih 30e nafte je i put do njive koji zna da odnese bar 5l...niko ne ore sa 20l da se razumemo,nismo decaSlazem se sa clanom koji je napisao kad se pisu cifre oranja svojih njiva svi su 10-12l, sad od jednom svi su na 20l.
Kukuruziste kod mene lakse islo od strnjike,prosek oko 11-12l trosio po jutru u ova nekoliko dana oranja....ferdza i olt plug...ni nafta nam nije bas nesto kvalitetna realnoKoliko se sad stvarno troši nafte po kj ili ha?
I Banat ima svojih čari.(ritova)Ne možeš pisati o potrošnji u globalu jer to nije merodavno niti realno jer znamo kakva je zemlja po regionima.Nije isto orati prvu klasu u Bačkoj i četvrtu u Donjem Sremu.
ajde realno koliko uzores sa novim raonikom?Gde se tu nalazi amortizacija traktora i pluga???? Sad je samo jedan malo kvalitetniji raonik blizu 50e.