SVE ODE NA LEĐA !!!!
Teško da može bez, jer onda teško da bih pristao da vozim traktor sa slabim kočnicama, niz breg i uzbreg, gde menjač pod teretom ume da izbaci iz brzine i gde ne možeš ni da ubodeš brzinu čestito, jer je kvačilo "gecrkt" što bi rekao Urednik M...
Prošle godine plaćali nekog "namolovanog radnika" 1.500 dinara da utovara kamion-hladnjaču, gde MORAŠ brzo da radiš, da se ne bi stvorio "termo-prekid", i šljiva iz hladnjače na toplom počela da plesni, a on najbrže što je radio, bilo je 1 sat i 20 minuta...
Duplo sporije od mene...
Uz to, kada se napuni trećina do polovina kamiona, kamiondžija pali kamion i uključuje hlađenje, a tebi leđa mokra , a temperatura spoljna i u hladnjači kamiona razlika 30 stepeni....
Kako da izdržiš ceo dan bez nekog stimulansa...
Neko puši "smešne" cigarete, neko šljoka Red Bula i ostalu hemiju, ja "tamburam" po 'ladnom

, ALI, imao sam šofera od i do posla, ko direktor, inače, ne bih smeo toliko da "tamburam"...
Eno, pitaj kolegu Bojčetića, imao je prilike da me upozna i da provede jedan radni dan sa mnom, pa nek' kaže kako je išao posao, a "pilo" se na radnom mestu...
Mani me se te patetike, i demagogije, kao ne ide piće i posao, SVI SMO RAZLIČITI, neko se usere i posle jednog komada mu se spava, a meni padne radna temperatura, pa odvrnem termostat !!!!