Od cijelog teksta najvise mi oci bode ta poslednja recenica. Znaci vjerovatno mi pijemo mlijeko u prahu a nase mlijeko se plasira dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od cijelog teksta najvise mi oci bode ta poslednja recenica. Znaci vjerovatno mi pijemo mlijeko u prahu a nase mlijeko se plasira dalje.
Добро, то је само 1,3% али сад прати у наредном периоду да ли ће остали почети да смањују количине. Ако то приметиш мораћеш да спушташ цену. Гадно зло се ваља иза брега а популарна је рач за то, тренутно, у целом свету: рецесија.Mi smo od ove nedelje digli na 120 dinara, od 82 musterije samo jedan otkazao.
Није да неће него нема довољно пара за све. Стављам руку на пањ да ће се пре одрећи млека него цигарета. И пре ће јести отпад типа паштете и виршле уместо квалитетног меса, него да се одрекну кола за одлазак на пос'о. То не би требало да представља проблем за пољопривредника ако се не ограничи извоз.Неће да плате тражену цену ...?
Svaka ti je na mestu.Mleko od manjih proizvođača ne bi trebalo ni da vidi mlekaru.Ali doba pametnih telefona,računara....pojavljuje se laktoza pa holesterol.pa je masno,pa ko će imati obavezu da ide po mleko.Pa deca neće da piju (naravno,kad su naučena na one otrove).Ja prvi ne jedem mlečne proizvode uopšte,jedino,griz i sutlijaš i po malo u mumaljugi.Pa zar danas žene ne prave kolače.Sa 1/2 litre mleka možeš dobro da se najedeš.Šta pričati kad Kikinda od manjih proizvođača ima krava koje se broje u desetinama na recimo 30000 stanovnika.I da se mleko prodaje po 100 ali od ranije-sad je to malo kasno bilo bi dobro svima sem mlekarama.Није да неће него нема довољно пара за све. Стављам руку на пањ да ће се пре одрећи млека него цигарета. И пре ће јести отпад типа паштете и виршле уместо квалитетног меса, него да се одрекну кола за одлазак на пос'о. То не би требало да представља проблем за пољопривредника ако се не ограничи извоз.