Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U mom kraju su krajem marta bili prestali sa otkupom mlijeka od pojedinih proizvodjaca zbog loseg kvaliteta, negde sredinom aprila par dana nisu otkupljivali od nikog zbog nekih kvarova u mljekari, posle toga su poceli normalno sa otkupom.
Mlijekoprodukt je otkupljivac.[/
Vec nekoliko dana se neotkupljuje mlijeko od proizvodjaca koji imaju manje od 50 litara dnevne proizvodnje, do daljnjeg je na snazi ova mjera. Bar je tako u mom kraju. Mlijekoprodukt.
Mlijekoprodukt iz Dubice,počeli su da otkupljuju ali navodno su ograničili komšiju koji sakuplja mlijeko,kod mene ovi što imaju laktofrize ne svi ali većina kupuju mlijeko po 60 feningi od ovih manjih koji neće da se bakću sa uzorcima pa tako imaju preko 100 lit. dnevne količine,i neko ko preda 5lit dnevno od njega ide a ja sa 40 lit. ne mogu da predajem...Драганбили са ким радиш,којом млекаром?На састанку у Србцу је и било речи да ће ове и наредних година да се све ради да мали постепено отпадну,тј ти без лактофриза и испод 100л.То је Млијекопродукт(Имлек)све закувао и замесио.
Земљаче зајебана ситуација ал ваљда буде неко светло на крају тунела.Mlijekoprodukt iz Dubice,počeli su da otkupljuju ali navodno su ograničili komšiju koji sakuplja mlijeko,kod mene ovi što imaju laktofrize ne svi ali većina kupuju mlijeko po 60 feningi od ovih manjih koji neće da se bakću sa uzorcima pa tako imaju preko 100 lit. dnevne količine,i neko ko preda 5lit dnevno od njega ide a ja sa 40 lit. ne mogu da predajem...