Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Milovanovic kod nas na terenu ima jako raznolike cene ,izgleda po principu kako se s' kim dogovori.Milovanovic sada ima bolju cenu nego Zlatiborska mlekara...
Nama je Zlatibor zadnju isplatu platio po 29.80 za kolicinu preko 120 l.
Na koju kolicinu?sad stigao obracun za januar, imlek 38.77 din sa pdv-om, extra klasa.
Da kvalitet kolicina i jos samo kada bi krave tu pljunes tu se rodi krava od 40 litra mleka bilo bi idealno.... Samo da napomenem krava kosta 2000 evra koja daje 20-25 litra mleka.. Kod mene su placali kravu koja se muze u paritetu: 100 evra po litru mleka, znaci ako krava ima 10 litra kosta 1000 evra, ... Nego da vam ispricam jednu novu da kazem ''stvar''. Politicari u mojoj opstini ne dozvoljavaju Vet. stanicama da nabavljaju seme bikova koje daju vise od 30 litra po ddanu, i ne dozvoljavaju umaticenje Holstajn friz krava... To znaci odem ja kod nekog kolege kupim umaticenu kravu ako je simentalka moze ostati umaticena i dobicu od drzave tih 20 hiljada koliko daje po umaticenoj kravi, a ako je krava holstajn moze licno Premijer da je umatici moja sluzba u mojoj opstini to nece uradi... Zivela poljoprivreda!
Na koju kolicinu?