pocerina
Član
A pa onda je isto kao kod nas, samo sto smo mi u petak dobili obracun ya prvu polovinu januara, pa sad ocekujem pare da legnu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slazem se sa tim da premija ode preradjivacimaZoran Kostović je napisao(la):Kod nas od danas 3din. po litru jeftinije u odnosu na prošli mesec. Odoše pare iz budžeta (premije) praradjivačima a nama k....
Izvinjavam se, nije cijena 0,39€ vec 0,39km...draganbilli je napisao(la):Meni juce bila plata za februvar! uzorak mi nema analizu kazu nisu mogli ocitati bar kod sa flasice platilimi pod 4 klasu sto izade 0,39€ sto izade da sam na 1 kravi izgubio 100€, dosada sam bio Eklasa po 0,264€,+11€primije
...i sto se tice premije nije 11€ vec 0,11€...draganbilli je napisao(la):Meni juce bila plata za februvar! uzorak mi nema analizu kazu nisu mogli ocitati bar kod sa flasice platilimi pod 4 klasu sto izade 0,39€ sto izade da sam na 1 kravi izgubio 100€, dosada sam bio Eklasa po 0,264€,+11€primije
Post je spojen: [time]1300962073[/time]_________________________________________________
Izvinjavam se, nije cijena 0,39€ vec 0,39km...draganbilli je napisao(la):Meni juce bila plata za februvar! uzorak mi nema analizu kazu nisu mogli ocitati bar kod sa flasice platilimi pod 4 klasu sto izade 0,39€ sto izade da sam na 1 kravi izgubio 100€, dosada sam bio Eklasa po 0,264€,+11€primije![]()
Mislim da daju ako imas preko 1000 l mesecno.Daju li neku stimulaciju na količinu?
'Bem ti skotove bozije, sta im sve nece pasti na pamet...To za Imlek i kolicinu od min 2000 kg je istina.Mi sad ulazimo u period gde imamo samo 3 krave na muzi i to me muci,ko nema tu kolicinu ide klasu nize,i to je skoro 5 din.Imam 4 junice koje se tele u narednih par meseci i jos 4 pred osemenjavanje,ali mi treba krava odmah,tako da cu morati da kupim.