Aca.Jevrem
Član
Kombajneru odakle si?! I koju kolicinu imas?! Ja sam tu okolina petrovca moj komsija daje imleku i izaslo mu oko 32...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne smeju vise da spuste toliko cenu i ovako imaju problema jer nisu realno platili dugo godina, inace Cikicu znam, jel znas mozda Lazu? on vozi kod mene!!Aca.Jevrem je napisao(la):Kombajner, razumem ja sta ti meni pricas, aLi ocigledno da nije kod svih isto, i mene je Cikica (radisa) sto puta rekao da prodjem kod Imleka aLi nesmem jer znam da u Kocetinu platili i 24 din, nov i dec. mesec, upravo zbog toga ne smem jer cas mogu da plate 34 cas 24 e to mi se ne svidja nikako dok EcoFil petrovac dao mi fiksno 31, za moju trenutnu kolicinu od 140 l/dan.
Ma daleko od toga da branim nego pricam sta mislim, ne bi smeli tek tako da spuste cenu mleka.Aca.Jevrem je napisao(la):Ne znam njega...ma oni na papiru imaju cenu aLi uvek nadju nacina da spuste... ispraksovali se oni dovoljno... niti branim niti napadam, aLi svi su se oni dogovorili oko cene na vreme...
Jesili ti EXTRA klasa ili je mleko ekstra klase ?kombajner je napisao(la):Cena sirovog mleka kod mene je 39din sa premijom, otkupljuje IMLEK i nikakvih problema nemam sa njima. EXTRA sam klasa uvek 20k. bakterija masnoca 4.2, proteini 3.40, suve materije 8.75! isplacuju redovno dolaze po mleko svaki drugi dan, cena nije neka ali nije strasno za sada. nije mi jasno samo kako trpite tu cenu manju od 30din po litri mleka![]()