vojvođanin
Zaslužan član
Meni se sviđa GRAOR....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najverovatnije od svega je da im fali zanimacija.... mali prostor i onda nemaju sta da rade po ceo dan i u dosadi krenu da ceprkaju po gnezdarama,kljucaju jaja,razbiju.... pojedu...Pozdrav forumasi, molim za pomoc, savet, imam domace kokoske, neznam koje su rase, drzim ih zatvorene, dole je izliven beton, nemam mogucnosti da ih pustam napolje pa imam sledeci problem, naime jedu svoja jaja, kako koje jaje snesu tako ga i pojedu, nesto im nedostaje a neznam sta, kada im spupruga baci malo vise ljuski od potrosenih jaja oni prestanu da jedu svoja ali za kratko vreme ponovo ista prica.Sta da kupim i da im dodajem u hranu da nadomeste taj nedostatak dabi jaja ostavljala nama?Hvala unapred na pomoci i sve najbolje svima.Pozdrav.
Pozdrav forumasi, molim za pomoc, savet, imam domace kokoske, neznam koje su rase, drzim ih zatvorene, dole je izliven beton, nemam mogucnosti da ih pustam napolje pa imam sledeci problem, naime jedu svoja jaja, kako koje jaje snesu tako ga i pojedu, nesto im nedostaje a neznam sta, kada im spupruga baci malo vise ljuski od potrosenih jaja oni prestanu da jedu svoja ali za kratko vreme ponovo ista prica.Sta da kupim i da im dodajem u hranu da nadomeste taj nedostatak dabi jaja ostavljala nama?Hvala unapred na pomoci i sve najbolje svima.Pozdrav.
To bibilo dobro da je izvodljivo, ne trose se svaki dan jaja samim tim nema ni ljuski a sto se tice hrane mislim da je tu najveci problem jer zaboravio sam napisati da hranimo samo samlevenim kukuruzom uz malo dodavanje nekog super koncentrata, mekinja i neko sredstvo za jaja ali nezna da mi kaze koje.Znaci moje misljenje je da tu definitivno nesto njima nedostaje pa u dopuni tog jedu jaja.Sam si dao najbolji odgovor. Neka im supruga uvijek baca ljuske.
Sad bio u poljoapoteci i dali mi stocnu kredu,pa sam im dao u prekrupu bas dosta.Videcemo sta ce se dalje desavati.