nikola ilic
Član
Za kucu je zakon pulin,nema ptica da preleti javi,laje na sve zivo,a sto je najbitnije nije krvolocan da nekoga iscepa,hoce da malo stipne za nogavicu al nista strasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo sarplaninac,drzimo ih bar 30 godina,najbolji cuvari za kucu,nema boljih.Azijata je i Branko poslao na fejsu,samo je to prevelik.
Dalje mi ostaje da se raspitujem,pratim...izmedju ova 3 kane korso,vucijak i sarplaninac.
Ovo je moj sadasnji cuvar,sto se tice javljanja,hvatanja parcova tu je neprikosnoven,ali dzaba kad je malo veci od patike i nije za nekog samostalnog cuvara. Bar da je velicine pulina...
Ja cu u narednih 10-15 dana da uzmem malinou
Bio prekjuce da vidim za stene; 5 komada prodao, 5 poklonio a ja zakasnio za par danaOdličan izbor. Uz pravilan odgoj veoma dobar čuvar i veran pas. Ima sve dobre karakteristike "bliskih rođaka" (Nemačkog i Švajcarskog ovčara), a nema sklonosti prema urođenim i potencijalno naslednim bolestima kojim oni često obolevaju. Najčešće su to upala krajnika i degenerativni procesi artroza i displazija.
... ...