SAMA
Moderator
Bas,bas lep pas.Drago mi je sto je sve dobro proslo,posle onih komplikacija,kad se stenila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas,bas lep pas.Drago mi je sto je sve dobro proslo,posle onih komplikacija,kad se stenila.
I ja kazem.Ne ponovilo se.Nikada vise. Te patnje koje je ona prezivela a i mi zajednosa njom....ne ponovile se.
Ja imam muzijaka a kazu za zenku da je poslusnija bolje uci i brzeHteo bih uzeti piluna pa da vidim ko zna koji je bolji ženka ili mužijak .i dali neko zna ko ih ima
Prije godinu dana otac je radio nesto u njivi i tu je bio ovaj pulin, i dosao je za njim kuci. Gdje god krenemo s traktorom on za traktorom, spavao je pod traktorom.Kad se upali traktor on laje. Bio je 2-3 mjeseca kod mene, i jedan dan dodje covjek i susjedno sela s traktorom i kad je krenuo kuci on ode za njim. I sad je kod njega..Ja imam muzijaka a kazu za zenku da je poslusnija bolje uci i brze