Koju rasu pasa imate ili volite

Iksi, немам рачуна да држим штене више па дајем за будзашто само да га се решим. Последњи пут ми остало једно женско штене старо 5.5 месеци. Па то је већ упола одрастао пас. Као такав, био је научен да легне, седне, да да шапу, на поводац, да иде уз ногу и дао сам је за 60 евра.

PKB, ја имам једну кују НО која исто тако не може да остане гравидна. Ствар је у томе што не може да учвори. Мужјак скочи на њу, али никако да остане гравидна и онда сам баталио то са њом. Само сам парио старију кују, њену мајку.

Што се папира тиче, молио бих све који планирају да набаве пса, нека узму и папире. Будимо бар мало кинолози. За тих 15-ак евра нећете пропасти. Сутра ће вам пасти на памет да парите па ће вам бити криво што немате папире, наравно ако добијете позитивну оцену у екстеријеру.
А код мене у кинолошком друштву су папири 1200 дин. по кучету.

nele001 ja imam i prodajem i odrasle pse evo pre mesec dana sa prodao zenku labradora dresiranu za 300e stara godinu ipo

nele001 ja imam i prodajem i odrasle pse evo pre mesec dana sa prodao zenku labradora dresiranu za 300e stara godinu ipo

Ствар је у томе што си се ти посветио много више и хоћеш тиме да се бавиш. А наравно, имаш и могућности да их држиш. Не кажем да немам могућности, али немогу да нагомилавам псета. Нисам стално кући па мама мора да води рачуна о њима. И овако ми је главу пробила што сам узео трећег пса, ловачког.

Letos je cena papira kod nas bila oko 20 E. Kod mene komsija drzi 3 kuje dzek rasela i lepo zaradjuje sa njima. Ima i jednu zenku dobermana ali tu ide nekako kilavo. Valjda ljudi kupuju deci ove male posto i mnogo manje jedu a i lepi su.

@nele001 ja sam vecinu vremena kuci i ja sa njima raadim svaki dan navikao sam da ih setam pustam na plivanje meni su oni mozda sat dva u boksu ostalo pusteni

36320021.jpg

36320020.jpg

• Like
Reagovanja: PKB
NLT Nemacki Lovni Terijeri ,ludi ko struja sve su zivo rasterali po dvoristu sve sto mrda i sto moze da se tegli .A o mackama ,vrabcima, golubovima ,misevima ,pacovima ni traga

Evo i moj poentera star sest meseci, za sada sam vise nego zadovoljan sa rado u terenu videcemo kakav ce bibi najesen
Ovo je sa 4meseca
03112012516.jpg

sa 5 meseci
19122012537.jpg

i danasnje
03012013549.jpg

14012013554.jpg

Nego nemoze da ostane u drugom stanju pusto sam vec par puta ali nevredi bas mi je zao.Kazu mi ljudi da one jako tesko ostaju prvi put a posle bez problema ostaju .

Može da se upari (pod garanciju)!!! Ako te interesuje parenje i nije ti daleko Pančevo a odgovara ti kavkaski ovčar mužjak javi se na PP.

Nazad
Vrh