Koju rasu pasa imate ili volite

Ево како је један мој пријатељ урадио боксове за псе.

67636_398504596906756_21556851_n.jpg

• Like
Reagovanja: PKB
meni su boksevi pokriveni ali nista nefali ni ovima ovakav jedan boks ako nije betonirano kosta 50e bez kucice

Moram uraditi jedan nevredi ,samo mi treba vislji i malo veci za ovu moju mrcinu .Nabio sam je u neki svinjac greota vise.

kakav svinjac i meni je jedan pas u svinjcu zato sto nema mesta imam 2boksa a imam 3psa koju rasu imas

Оној мојој лудачи не би било довољно ни 3м висине. Прескочи 1.7м као од шале.

Kod mene je visina 2 m,mislim da je to dovoljno i za sarplaninca

Nisam mislio na tvoj ,tvoja je visina ok ,nego ona sledeca slika od neleta 001 ,ma znam da je greota ali sta cu imam nesto materijala sto se tice betonaze i zidanja ,treba da kupim cevi .Koje su ti to kutije 30x30 na stubovima ??

pkb dovoljna visina ti je 180cm ako ces da ga pokrijes kupi cevi na otpadu to ti je 30e ploce od armature to ti je 3600din

- - - - - - - - - -

ako hoces da ti sa svih strana bude ogradjeno sa armaturom

• Like
Reagovanja: PKB
PKB, на слици коју сам окачио, ограда и није нешто висока, а и нема потребе јер се он бави обуком паса па његови пси не смеју да изађу кад им се прохте.

Pa ko moju da obuci kad je to polu divlje hehe kad je pustim to je sprint i skakanje kao antilopa to nisi video ,a kad nosim klopu hoce da me preskoci a tek sto moze da pojede to je strasno.

ivant, ovu rasu pasa je volim. Posle 3 sarplaninca, morao sam da predjem na jazavicare, moji naslednici su jos mali, pa se bojali sarka.
Sad imam par jazavicara, crnu zenku i zutog muzjaka. Kad napravim svezije snimke, kacim slike.

ja znam veoma dobra rasa kod mene u komsiluku je imao ekstra su cuvari i laki za dresuru

Ziveo je jedan takav godinama u Beogradskom ZOO vrtu

- - - - - - - - - -

MI smo u fazi nabavke japanske Akita inu, opsano mi se sviđa a ćerka se zaljubila u ovu rasu.

Koliko kosta stene? Nekada davno kada sam se interesovao za njih kostali su malo bogatstvo, doduse u to vreme ih je bilo izuzetno malo kod nas, mada ih nema ni sada previse.

Nazad
Vrh