Ja ocistim glave od perija tj.osurim ih, kuvam ih nekoliko minuta i stavim u zamrzivac, po potrebi vadim i dajem, samo otkinem kljun, macku razdelim glavu na 3 ili 4 dela a psu je dam celu i u slast pojedu. Sto se tice klanja pilica i ostatka, noge takodje dajem na isti nacin kao i glave bez noktiju i sve ono sto se odbacuje trtice, guse, za ciscenje i pranje creva nemam vremena posto ujedno koljem pilice i cerupam ih. Macku dajem sveza creva samo ih na brzinu ocistim i provucem kroz vrelu vodu i u slast ih pojede.
Nego narode kako vi hranite svoje pse i macke? Posecujem jedan forum koji je posvecen odgoju macaka i pasa, vise pasa i sta tamo ljudi daju psima reko bih da nas kriza uopste nije pogodila. To su celi pilici, iznutrice ( srca govedja, svinjska i pileca, zeludci, dzigerice) ledja, belo meso, riba i ko zna sta sta jos. U mom kraju gde ljudi jedu meso na slavu, parastos i na neko veselje neko da hrani ovako psa taj bi se smatrao da je budala ili ludak. Ja mog psa sam ocuvao na domacu hranu, hleba i u jednom periodu dok je radio restoran dobijao je pilece meso, sada posto je star dobija granule koje nadjem i opet ono sto ostane od rucka, macka takodje ucim na domacu hranu ali mu dajem granule.