Koju rasu pasa imate ili volite

ako hoces mogu da se potrudim da nadjem ti akitu jer znam dosta odgajivaca jer i ja drzim takve pse samo haskije

Drzim sar planinca ,a obozavam terijere i jazavicare .Mada nisam ravnodusan ni prema ostalim rasama ,pre smo imali nemackog ovcara tj vucjaka .

Arandjel; Lepa je Eli je napisao(la):
Da u pravu si. Ovo nam je treca seterka kako drzimo, ustvari prvo smo imali muzijaka (Tao Strazilovski) koji je ziveo samo 4 god. Na zalost imao je displaziju kukova. Drugi seter je Bety koju smo uspavali posle 13-14 god. zivota i Ely koja nam je stigla 30.04 prosle godine a ostenjena je 05.03 2012. Naucili smo na irske setere i za nas iako volimo sve pse u nasem dvoristu sem irskog setera ne postoji drugi pas.

Au ikso uze mi reci iz tastature hehe,koje su dimenzije boxa i kucice .Kome idu zasluge za to remek delo ?

ja imam 2 boks al na prolece praqvim jos dva jer sad imam 3psa i uzecu jos jednog

Dimenzije boksa su 3m x 2,a kucice 130cm x 110.Jos sto se ne vidi,napravio sam da krov moze da se podize,da bi se lakse cistila i prala kucica.Ostalo jos da stavim "prozore" i lajsne oko krova.Inace,sve sam radio sam :osmeh:

Svaka cast uradio je moj drugar samo malo mozda vecu neznam tacne dimenzije isto stavio prozore ,izolaciju male oluke prava atrakcija . Imam sarplaninca.

Nazad
Vrh