Koju rasu pasa imate ili volite

NEznam,svako novo leglo me je sve manje ispunjavalo.Psi su postali nekako plasljivi i mekani.Unakazili su rasu zarad eksterijera.Sve vise je pasa koji lice na ove "fegete" manekene-visoki i tanki,a sve manje "pocepanih i razbacanih" starih tipova pasa.Sve su se teze prodavali,a kao cuvari su bili -10,tako da ni tu nisu zadovoljili.
Ovako,odlucio sam se za univerzalnog psa,koji ce posluziti kao cuvar i pratilac.Stize 20. pa kacim slike.

Sve rase su srozali do dna.Ispadoše psi za pratnju i razonodu oštriji od pasa koji su za to pravljeni.Moja kavkaska o.se šteni za 3 dana neka prođe sve kako valja pa ćemo planirati.Ja uvek tražim oštrog i krupnog mužjaka jer je i ženka takva a za standarde i ocene sudija me baš boli uvo.

pre 10 dana sam doneo dva stenete pulina na salas. Imam vec jednu stariju zenku ali ovi mali su mi dati jer sam njihove roditelje ja poklonio sadasnjem gazdi... Pulin je za mene rasa broj 1 za salas

pre 10 dana sam doneo dva stenete pulina na salas. Imam vec jednu stariju zenku ali ovi mali su mi dati jer sam njihove roditelje ja poklonio sadasnjem gazdi... Pulin je za mene rasa broj 1 za salas

1001% se slazem. Nisku krvolocni i opasni ali ne moze ni kuce da prodje a da ga ne najavi . Plus sve ostale pozitivne osobine . Ovog mog ne bi ni za 1000 evra prodao, a imao sam i Nemackog ovcara i 2 Dodza pre njega ali mi je on nekako priastao za srce.

pored poljoprivrede, jos jedna mi omiljena tema :) sada imamo cane corso, naseg dragog Kaleta, najboljeg druga moje 18-mesecne cerke ...<br>a pre toga, nemacki bokser,americki staford, 3 sarplaninca, bulmastif, par minijaturnih avlijanera i jos mnostvo 'tranzitnih' :)

moja ekipa :osmeh:

264358_1810754470732_6380126_n.jpg

Ja imam devetogodisnju kuju nemacki kratkodlaki pticar nerazdvojni smo od kad je progledala,gde ja idem ide i ona.Najvise voli kad idemo u vinograd njen je ceo atar,posle jurnjave ceka je samo njen bazen za kupanje /metalno bure od 200l uzduz iseceno/.Ona je ince jedna od najskupljih pasa kostala me do sad jato pataka jato gusaka jato kokosaka komsiski morki zadnj ceh je bio jato papagaja/sto jeftinijih sto skupljih / ipak nemogu da se ljutim na nju ima mnogo pozitivnih osobina.Da nije nje vec bih mnogo puta zaradio suncanicu u vinogradu redovno oko pola dvanest cvili , tera me kuci neda mi da ostanem duze po toj vrucini.Cesto puta mi se cini da razume svaku rec koju kazem...Da neduzim vise pozdrav

Trenutno imam mesanca pulina,a imao sam i nemackog ovcara koji je skoro uginuo.Planiram uskoro opet da kupim takvog,jer tu rasu najvise volim

149027_106732776064106_1869842_n.jpg
Evo i mog nemačkog ovčara...inače je čuvar dvorišta i spava sa kravama a imam i sibirskog haskija ,ženku,sa kojom posećujem brojne izložbe i vrlo smo uspešni
199615_138351689568881_2425378_n.jpg
205115_142772899126760_5174071_n.jpg

Nasa seterka Eli 05.07 puni cetiri meseca. Dobila je papire. Malo je hladimo sa smrkom pa je zato mokra. Inace jako voli vodu. Vodili smo je kada sam isao na pecanje i bez problema sama ulazi u jezero. Nece da prihvati sliku.:sta: Probacu kasnije da dodam.

mm33n4.jpg

Poslednja izmena:
ovaj moj samo uziva

---------- Poruka napisana u 15:45 ---------- Prethodna poruka je at 15:36 ----------

311lyqd.jpg

Pored pulina,moj izbor je rotvajler.
Ovo su moji kucni ljubimci.
Mima i Cita.
Mima je stara 4 godine,a Cita je njena cerka,ona septembra puni godinu dana. :)
Jako sam zadovoljan ovom rasom. Jako dobri cuvari,verni,spremni za igru. Mada,sve zavisi od vlasnika kako ce se ophoditi sa psom i sta ce ga uciti,koliko ce mu se posvetiti,pa pas moze biti ili umiljat,pametan,glup,izuzetno agresivan.

http://www.imagebam.com/image/71e412200942971

---------- Poruka napisana u 23:58 ---------- Prethodna poruka je at 23:16 ----------

---------- Poruka napisana u 23:59 ---------- Prethodna poruka je at 23:58 ----------

---------- Poruka napisana u 23:59 ---------- Prethodna poruka je at 23:59 ----------

---------- Poruka napisana 11-07-12 u 00:04 ---------- Prethodna poruka je 10-07-12 at 23:59 ----------

---------- Poruka napisana u 00:05 ---------- Prethodna poruka je at 00:04 ----------

---------- Poruka napisana u 00:06 ---------- Prethodna poruka je at 00:05 ----------

Nasa Eli danas puni 6 meseci, i evo par slika kada smo je doneli i od skoro:

Neodoljivo podseca na Beti, seterku koju smo imali pre nje samo sto je mnogo nemirnija. Eli je ipak jos uvek kuce.

Poslednja izmena:
Moja omiljena rasa,upravo sam ga doneo! Za ime se jos nisam odlucio...
006.jpg

Napravio sam mu i boks,bice slika sutra,mada nije potpuno zavrsen

Dali dajte svojim psima glave od kokoši zaklanih?
Netko će klat pa sam mislio da ih skupim 30ak koliko ih bude, sve skuham i dam psima.

Nazad
Vrh