Jeb* sam cvorka jer sam i sam vlasnik opasnog psa. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne postoje opasne rase,samo opasni vlasnici.Meni se ovo sviđa!
Imao sam neprijatan susret sa jednim od takvih pasa (neki od onih što jedu ljude, ne znam tačno kako se zove, Staford ili tako nešto), i nikad to neću zaboraviti...
Ja to zovem sindrom male k_t_.Najcesce su to iskompleksirani likovi koji svoje frustracije lece kroz opasnog psa.Danas kroz selo gomila klinaca seta pit bulove a pri susretu ne sme da te pogleda u oci.Ko od njih ima pouzdane uslove za drzanje, ko jetakvog psa video sa korpom? Tako da konstatacija o opasnom gazdi apsolutno stoji ali ne u smislu opasan frajer vec opasan po okolinu.
Ja to zovem sindrom male k_t_.Najcesce su to iskompleksirani likovi koji svoje frustracije lece kroz opasnog psa.Danas kroz selo gomila klinaca seta pit bulove a pri susretu ne sme da te pogleda u oci.Ko od njih ima pouzdane uslove za drzanje, ko jetakvog psa video sa korpom? Tako da konstatacija o opasnom gazdi apsolutno stoji ali ne u smislu opasan frajer vec opasan po okolinu.