Jeb* sam cvorka jer sam i sam vlasnik opasnog psa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne postoje opasne rase,samo opasni vlasnici.Meni se ovo sviđa!
Imao sam neprijatan susret sa jednim od takvih pasa (neki od onih što jedu ljude , ne znam tačno kako se zove, Staford ili tako nešto), i nikad to neću zaboraviti...
Ja to zovem sindrom male k_t_.Najcesce su to iskompleksirani likovi koji svoje frustracije lece kroz opasnog psa.Danas kroz selo gomila klinaca seta pit bulove a pri susretu ne sme da te pogleda u oci.Ko od njih ima pouzdane uslove za drzanje, ko jetakvog psa video sa korpom? Tako da konstatacija o opasnom gazdi apsolutno stoji ali ne u smislu opasan frajer vec opasan po okolinu.
Ja to zovem sindrom male k_t_.Najcesce su to iskompleksirani likovi koji svoje frustracije lece kroz opasnog psa.Danas kroz selo gomila klinaca seta pit bulove a pri susretu ne sme da te pogleda u oci.Ko od njih ima pouzdane uslove za drzanje, ko jetakvog psa video sa korpom? Tako da konstatacija o opasnom gazdi apsolutno stoji ali ne u smislu opasan frajer vec opasan po okolinu.