Koju rasu pasa imate ili volite

ja imam dva prekrasna brzolizajuća tavičara...bolji su od perilice suđa... :haha:

Karalic je napisao(la):
Medvedu, ako mi je ostala kerusa skotna , imas od mene stene, sampionsko... Inace, kako nikad ne prodajem stence, nego ih poklanjam, nije mi bio problem do skoro.Ali, zadnje leglo sam jedva udomio. Iz prostog razloga jer je kriza udarila u sve segmente drustva. :ppozdrav:
Koju to rasu?

Milos81 je napisao(la):
Da li neko ima iz okoline Kragujevca Cane Corso ili mozda stence na prodaju interesuje me cena ?
Cena šteneta kvalitetnog ti je 300 eura pa na gora,dobro pazi šta kupuješ jel ima u srbiji puno fuša,
Ako te zanimaju dobri štenci javi se na pp da ti preporučim čoveka od kog sam ja uzeo .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AptFjIpNFDs[/youtube]
Evo je moja u devetom mesecu na obuci.

Dzak od kafe je osnovno.Ides sa tvrdo presujucim sundjerom 2cm debljine u krug,zatim ga vezes i napravis cilindricno.NAvuces na ruku i onda par slojeva platna sa pomenutog dzaka.Ako te mrzi da se zezas,ima gotovo da se kupi.
Post je spojen: [time]1297626906[/time]

Koliko kosta nova od prilike?
Da nije tanko 2cm,ima ju oni duge zube,a i jak ugriz,da ne precvikaju ruku?

Tvrdo presovan,paritet je 7-8 cm obicnog.I on ti sluzi da ublazi stisak,a dzak od kafe jos nijedan nije probio,ako se namota par puta.
Vidi po netu,zaboravio sam cene.Mislim 40-ak eu.

Ma nije frka,par dana antibiotika i reseno,nego treba da prodje malo vise dok joj se dlaka obnovi.Al sta je-tu je.

Nikola to je 15 dan obuke ili koji manje,ja sam bio u švici pa sam ostavio prijatelju (dreseru) na pansion i da je malo socijalizuje.Nije ranije išla na dresuru.
Sestra joj je kod tog čoveka bila na obuci za polaganje radnog ispita, ja kad sam video šta radi nisam verovao.(3 meseca je bila na obuci).
Inače je čovek čarobnjak sa psima al jbg nema dece pa je verovatno svu ljubav usmerio tamo.

Veruj mi 90% zavisi kakav pas ima karakter,bio mi neki internacionalni sudija iz bukurešta(rumunije)
I gledo i zagledo i kaže mišljenja je da nije ekstra za izložbu ali ima prave crte radnog psa.
Nisam hteo da je parim sad čekam sledeći ciklus.
Prijatelj koji mi je pokloni ima odgajivačnicu pa je već izabro mužijaka koji ima izražene karekteristike koje njoj "nedostaju" to jes malo da poradi genetika na nekim stvarima.

Ja se nerazumem preterano u njih,ali mi se cini da joj glava nije bas u tipu rase :sta:
Inace karakter je vrh,retko kojeg psa mozes sa 9 meseci da ostavis sa komandom "Mesto -cekaj" i odes.To je za svaku pohvalu.Jel bila na izlozbi?Cidim da je lepo prihvatila ring dresuru?

whitekiler je napisao(la):
Posle dužeg vremena i ja sam kupio psa, doduše još u februaru prošle godine. To je Bernski planinski pas Koki iliti Capiten Casanova sad već ima godinu i po dana evo i slika:

Mozes li da nam kazes kakva su tvoja iskustva sa ovim psom, koliko si platio stene i gde si ga uzeo (moze i u pp) ? Cuo sam da je odlican pas po karakteru, a inace super i izgleda.

Bila u Debeljači prvi put i osvojila drugo mesto,njena setra prvo. Sudija nije mogo da se odluči jedino što je presudilo je bilo boja očiju .
Glava joj je ok mada sudije preferiraju malo širu glavu.
ja lično bi voleo da se prosto izrazim da bude nabijenija tj malo šira a niža mada je ona u gornjim granicama rase(visina).
Sestra ima 2 prva mesta i jedno drugo,nismo hteli da ih vodimo na iste izložbe zbog konkurencije.
A iskreno ni ja nemam vremena.Debeljača nam bila blizu pa da vidimo kako se ponaša. Ima i slike na fb http://www.facebook.com/munteanu#!/munteanu?sk=photos

Jos je mlada ona,jos raste.Masu ce dobiti tek sa god dana,kad se skelet lepo formira.Mada ima lepu gradju za zenku.Dobra hrana i trening,i ne sekiraj se za masu.

Ma ja se ne sekiram ,sviđa mi se takva kakva je .O izložbama ne razmišljam jer nemam vremena to sam prepustio momku koji mi je i poklonio.

Nazad
Vrh