tomybrzic
Član
ma svaka cast ursusu ali je to podosta novaca za bilo koji od ova dva navedena, za taj novac se svasta moze kupiti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoce sigurno, ako bas nece ubacis u manju brzinu i cepas... Ako ima 115 konja, plug 3x35 ima da vuce ko od sale...Traktor je u solidnom stanju, ali me brine da li ce da vuce tri glave po brdima bez prednje vuce...?
Pa moze da se nadje za te pare bolji traktor, tj. bolja marka.. ali je on sigurno u losem stanju ako je za te pare i ne daj boze da ti ode nesto krupnije ode 1000e mozda i vise.... Pricao mi jedan covek da je radio generalnu na nekom MF i da ga je izasla 3500e... Sada da li je istina?
Pa mislio sasm oko 7000 e da dam. mozda cak i osam ako je nesto sto mi bas odgovara. J a bih kupio traktor najvise zbog vucene tanjirace. Imam Rakovicu 65 sa jako malo radnih sati, odlicno stanje, ali se plasim da za nju uzmem neku nosenu tanjiracu, ne znam kako ce odraditi posao... zato bih uzeo neki jaci traktor pa bi posle prema njemu kupio i vucenu tanjiracu...
Massey ferguson 3070 ta je cena godiste je 94 otprilikeLjudi sta preporucujete da kupim od traktora 70-80ks do 13000E ali da nije IMT i Torpedo nesto 97-98 godiste?