stevapaor
Član
Moj predlog Zetor,nekako nisam upoznati sa traktorima store a o zetorima sam cuo sam reci hvale tako da moj predlog Zetor. Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa mozda neki vozaju plug umesto traktora pa zato stalmo plug pa plugTema glasi "Koji traktor kupiti" pa bih zamolio članove da pišu o tome, a o plugovima da nastave u temi namenjenoj za to! Hvala.
Bolje kupi 904 ako možeš platiti , ako ne , neki malo slabiji sa prednjom vučom je bolji izbor od oba ponudjena ...!Da li je bolje kupiti Ursus-a 902 ili IMT 5100?
Mislis da ce npr. 577dv bolje da vuce od ursusa iako je slabiji?Bolje kupi 904 ako možeš platiti , ako ne , neki malo slabiji sa prednjom vučom je bolji izbor od oba ponudjena ...!
Pa ne bih sa prednjom vucom zbog okretanja, mali ima je radijus okretanja... jedino ako ima neki kome treba manje prostora da se okrene...Ursus 902 ti je 75ks ako se ne varam. Mislim da ti je Torpedo bolji izbor. Neka 75ica ili 90ka bez prednje vuce ako vec neces sa 4x4
A jel mozda imas podatke za 577 i za 577dv?
Koj fiat? Ne znam Fiate bas?JEsi li mozda razmislajo o nekom Fiat-u ? Oni od 80 ks su oko 7000-8000 evra.