worm
Član
Prodao sam zelenka i uzeo bi nesto novije i pogodnije za odrzavanje. Ne znam sta da uzmem razmisljam se izmedju Fiata, Maseja pa cak i belorusa. Kod nas ej prilicno teska zemlja. Ima li ko kakvu ideju. Lova , pa tu negde do 12-13 ooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi se raspitivao koliko bi te jos kostala carina za njega i prevoz ? Jesi mozda gledao koliko kod nas kosta taj model Case-a ?pa i ja cu ove god da uzmem traktor i ja sam zainteresovan za fijata al mozda uvezem case 1056xl iz nemacke nasao sam za 7000e jedino me brine br radnih sati ima 10624
nisam ali cu se raspitati ako bi sve to bilo do 10000e uzeo bi gaJesi se raspitivao koliko bi te jos kostala carina za njega i prevoz ? Jesi mozda gledao koliko kod nas kosta taj model Case-a ?
Koliko traktora jos kupujes, znam da si pisao da hoces da uzmes T-40 ?Ja odustao od 5106 kod svakog sto sam gledao ni jedan dobar samo krsevi zivi.... Ovaj je dobar na slici a koja mu je cena??
Moj rodjak je prije 2 god. uzeo ovdje 1056xl za 10 000 e, gume solidne, sa dodatnim uskim tockovima, 1989 godiste, 11 000 r/h, vizuelno nije nesto ali je motor izgleda ok.nisam ali cu se raspitati ako bi sve to bilo do 10000e uzeo bi ga
worm Za te pare moze naci masseya od 120 ks 92.-93. godiste,sam kazes da ti je zemlja teska a kazes da ti treba za oranje i tanjiranje
Koliko traktora jos kupujes, znam da si pisao da hoces da uzmes T-40 ?
Ali zato odrzavanje za ove masine da se cesem 3 dana kad nesto zvekne,a i menjaci su im kako cujem mekani. Meni treba nesto tvrdje dosta zato i razmisljamo najvise o rusu 892 sa ravnim mostom ili nekom YTO