Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala druze. Ja imam svega 4-4,5ha obradive povrsine koju mi drugi rade, i treba da skupljam novac za traktor, pa prikljucke da uzmem, pa tek onda jos zemlje. Deda mi je ostavio zemlju, ali nije i mehanizaciju pa krecem od nule. Znaci da mi je traktor snage oko 50ks sasvim dovoljan za sada.@markokg1982, Imenjače, moja preporuka ide u korist IMT-a 549, ali da znas svaki traktor je po nečemu specifičan, tako i 549 mana mu je sto ume da izbaci iz brzine, a najkompletniji je od oba konkurenta. Za zemlju do 10 hektara dovoljan je 549, vec preko nekih 12-estak h, razmislio bi o nečemu jačem, ako bi koristio jedan traktor, razmisli malo o 558,560,imr 65.
Izgleda super, ali nemam para sada. Bolje da ne zovem da se ne nerviramVidi posto je ovaj - http://www.polovniautomobili.com/oglas2469365/imt_549/
Sto se cena tice znam da su prilicno jake.Najjeftiniji,a dobar,za koji ja znam je kupio moj komsija prosle godine za 1700e bez ikakvog prikljucka.Traktor je godinama stajao u garazi jer je vlasnik gastarbajter,kad je doso kuci na odmor komsa ga navata i kupi tomicu 1992.god. za 1700e.Obicno se dobri primerci krecu preko 2000e.jel ima neko da prodaje toma vinkovica , i posto li se ceni ?
Da imao sam 542,i znam da je precizan hidraulik,ali ti kazem da i ISPRAVAN Zetorov hidraulik ne radi nista losije od IMTovog,imao sam i R60 i to je neprecizan hidraulik ili gore ili dole,nema na pola(bar je kod mene tako bilo),a opet u selu ima par Rakovica kojima dobro radi hidraulik.Kako mozes da tvrdis da je hidrulik izuzetno precizan? Pa jel si ti imao ikad IMT? Ja imam i jednog i drugog i zato tvrdim da je zetorov hidraulik neprecizan.
Sto ti poredis 7045 ,covek nema dovoljno novca za takav model .
Nije do traktora kakav je nego do domaćina.Ja imam komšiju koji nikada neće da sredi trap na fergi a kad mota uvek ustane iz sedišta i upinje ko konj.@zombie@Zašto drugi traktori idu na zadnjim točkoma i propinju pa ne pukne poklopac.Zašto je toliko teško priznati da fergo ima slab poklopac Golf2 slabe brave, Zetor mastan uvek pozadi i poskakuje hidraulik 560 kočnice itd itd. Sad očekujem nekoga da mi napiše kako i golf 2 ima dobre brave samo treba znati snjima rukovati.
otkud da je rađen menjač kad je to savršenstvo od traktora jesi li možda radio nešto tako slično na tom 560...Ne mogu ti tačno reći koliko je koštalo jer je rađen kompletan menjač i još par sitnica ali ne bi trebalo biti neka velika stavka,
Inače kompletan sklop je oko 400E nov.