Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://www.linzeragrotrade.com/rs/proizvodi/vise/npk-dubriva/complex-151515-3s-zn.html?lang=6 Evo ga...Cena oko 450 e/t nisam jos platio,do kraja maja cu regulisati,mozda i nesto nize!Cije je to gnojivo? cijena?
Zato se i cudim kako to prodje sa depozitorima i gde bude plasirano djubrivo u takvoj setvi!Ureji nikako ne dozvoliti da dolazi u kontakt sa zrnom. Presejavanje parcele ne gine! Ovo znam iz iskustva od pre vise od 20 god. Sejali smo sa mehanickom sejalicom a cale je cevi usmerio direktno u zemlju pre njenog zatvaranja zajedno sa zrnama. Nije niklo ni 50% a secam se da smo dugo cekali. Kad smo pretrazili sva zrna koja nisu nikla su bila trula. Te godine secam se da su mnogi nastradali na takav nacin.
Gospodine AgronomeP, moja knjiga iz Agrohemije je kod kolege već 2 godine , pokušava da položi ispit , a uzeo je moju knjigu jer sam neke stvari podvlačio flourescentnim markerom . Ovo što sam napisao mogu da ponovim u svako doba dana i noći jer znam štivo , a nisam ga učio napamet. Ako želite dokaz za to mogu vam dati broj telefona mog kolege Srdjana P. kod koga je knjiga... da Vam on potvrdi.Dragan18 svaka cast za uspesno prepisivanje komentara iz Agrohemije,udzbenika Poljoprivrednog fakulteta, autor prof. dr Darinka Bogdanovic