Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@tamara1611
Map ili Urea je zestoko? Nasa zemljista su siromasna azotom. Kod nas je normalno baciti 180-200kg/kj uree. Za Map videcemo, kupio sam ga jeftino pa da malo castim zemlju!
to je malo teze reci bez analize zemlje koju formulaciju upotrebiti a da izadje jeftinije,ovako napamet kod mene u kraju bacaju 3x15, 250-350kg/ha(zavisi koliko novaca imaju)+azot u prolece za zitarice. razbacite pa potanjirajte i u setvu. mada ako je livada u pitanju i verovatno stocni grasak za seno ili zelenu krmu mozda ne bi ni trebalo nesto posebno djubriti bar prve godinezna li ko koliko vjestackog djubriva ide na sijanje stocnog graska i zitarica i moze li se pred tanjiracom prosuti posto nije u oranju jer je orana livada
ja sam ove god. imao grasak sa zobi davao kao zelenu krmu i ostatak u seno. nisam nista djubrio vec 2 god zemlja je srednja uzeta u arendu i samo prve god sam djubrio kad sam zito sejao,sa graskom sam bio zadovoljanplaniramo grasak za siliranje i za zelenu krmu, ima li neko iskustva sa time