Ima li neko majevicin valjak ?? Kako obavlja posao?? u pitanju je ovakav valjak![]()
![]()
Odradi posao solidno.Nije kao HE-VA,ali ni cena nije.Bolje bi bila da nema tolike razlike u promeru diskova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima li neko majevicin valjak ?? Kako obavlja posao?? u pitanju je ovakav valjak![]()
![]()
Sa Sajamskim popustom cena je bila 168 566.54 din. prosle godine.A koliko si g aplatio??? I da ne znas slucajno koja mu je masa??
Hahahahahahahaha,baca,ne daju komsije,a ja jos manje,stednja.![]()
Ma kakvi,imam ja sav alat (stubna,strug,Fronius),a i cale mi je varioc u Nemackoj,pa je i mene naucio da varim.
Nije to posao,ako ja ne radim,takav sam,pa i ako mi se ne svidi,sam sam sjebao.
Indormaciono,ako imam cev 150x100x5x5000mm,osovinu 50mm,lezejeve sve,segmente valjka,cilindar hoda 800mm,glavcine i tockove,koliko bi izaslo novaca da ga uradis?![]()
![]()
To je bilo pre,cim sam poceo da radim zemlju,sad bih znao kako da se postavim... :Platio bi mu ja za to rucno branje K...C.Rekao bi mu isto :Ok,resicemo.
Naj lakse biti bezobrazan.......