MOMOSARIC
Član
imao sam jedan problem sa valjkom u radu mi ispadne klin i otkinuo mi creva,a taman stavio nova reko aj da zamenim stara
E j..ga , zato služe hidraulične spojke nt bez patenta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imao sam jedan problem sa valjkom u radu mi ispadne klin i otkinuo mi creva,a taman stavio nova reko aj da zamenim stara
Da li valjate jos jednom posle setve,i da li pposle ovoga ostane puno semena na povrsini?Evo kako valjak odradjuje poso. Ovo su fotografije sa danasnje setve.
![]()
mislim da bi bila bolja kombinacija kad bi se zamenila mesta sejalice i valjka naravno moralo bi se napraviti drugacije kacenje na sejalici
negde oko 530kg a zahvata oko 3,5m nisam merio vec na onovu materijala su dimenzije, odnosno kilaza
Ovo nerazumem,kembridž valjak je dobio oči,ili šta? Misliš istošio se?? To je na kembridž valjku komadina punog materijala livenog,kako to može da progleda,samo da mu izrastu očiDanas sam bio kod drugara koji je kupio dva kembridž valjka u okolini Svilanjca.Diskovi su progledali skroz na skroz ,a odradili samo oko 150kj.Šteta što nisam imao aparat da slikam.Zato dobro pazite kad kupujete.