markodjurdjevic
Član
Mnogo je to skupo za nase uslove. Ja napravim ovakvo ukljestenje i kosta me 40e, doduse bez poda, grejaca i tako toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za 40e tesko ovakvo ili slisnu ukljestenje, ja ih pravim vec vec nekih sedam godina ovakve i malo drugacije.Treba ti 3/4 i 1col od 5 do 6 cevi bez prednjuh vrata na kiom je hranilica i pilica, 3/4 debljina cida 2.6 je oko 1000din, na jednom uklestenju ima od 20 do 30 savijanja cevi savako savijanje krivine 80-100din plus sarke kojekakve zakacke lim za hranilicu prednji stubovi idr. tako da izadje skoro tri putaviseMnogo je to skupo za nase uslove. Ja napravim ovakvo ukljestenje i kosta me 40e, doduse bez poda, grejaca i tako toga.
Hvala Nikola, ispravna konstatacija, ali bi onda povise ostalo praznog prostora na gornjoj strani, po mom misljenju treba jos jedna cijev na gornjem djelu, a u donjem djelu bar 3-4 kosa prsta zavariti za donju cijev, kod mene su fabricki boksovi i donja nosiva cijev je 35cm od poda a prsti se spustaju do poda skoro 15cm.Mislim da je ram trenutno okrenut,da je pod gore.