Kavezi za prasenje krmaca

Kolika treba da bude razdaljina od kaveza do pregrade sa strana, da li je dovoljno 45cm??
 
ja imam trenutno samo dva boksa za prasenje i razmak na oba mi je s jedne strane 70 a s druge 30 i nemam nikakvih problema.
 
Kod mene je priklještenje kupljeno sa kompletnim boksom(podrazumevam onu plastičnu ogradu) pa je sa strane grejne ploče 60cm. a sa druge strane 40cm.
 
Mozda je i bolje da sa jedne strane bude veca sirina, a sa druge manja, recimo 60/30 ili 50/40, zbog prihranjivanja prasadi a i zbog sijalice.
 
ja imam jedan objekat od 11 metara a samom četir boksa,koje su dimenzije prasilišta(boks za krmaču +sa strana za prasce) koliko bi mogo u tom objektu držat prasilica
 
jel ima neko grejne ploce da im ih uslika da vidim kako se ukljucuju u struju da vidim kako da napravim konektore za struju da nebi prasici dirali kabel
 
Mozda je i bolje da sa jedne strane bude veca sirina, a sa druge manja, recimo 60/30 ili 50/40, zbog prihranjivanja prasadi a i zbog sijalice.

Marko imam ukljestenja koja su 60/65/40 i mislim da je to minimum prostora da bi ukljestenje bilo funkcionalno, u prvom delu 65 je i grejna ploca, mala hranilica za prasad i pojilica za prasad, u delu 65 je ukljestenje za krmacu, u delu koji je 40 je najcesce prljavi deo za prasad, tako je to kod mene i nesporim da ima daleko skupljih ukljestenja u smislu resetke ove boje te resetke one boje ali sto se tice funkcionalnosti zaista nisam uocio nijedan nedostatak.
 
Bilo bi šteta isprljati, koliko dobro zgleda:
35i1wcn.jpg


Slika je sa sajma u Veroni.
 
u hrvatskoj su big dutchmanova cca 1000 eura zajedno s podom i pregradama.
 
Nazad
Vrh