Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ili prasak..ili sprej u bojifrancuz je napisao(la):A sprej, koristis li?
a to je sasvim druga prica, oni brate zaradjuju pa samo trljaju ruke a to da ce da razmisle ..da hoce digli cenu VO na 1.200 din svako spricanje 500 do 700 nema veze i ako daju i secernu vodicu e zato sam sve lecimMališa_A je napisao(la):Štrojićemo sami pa će ti iz veterinarskog da razmisle o ceni.Mi nismo nikome ni rod ni pomoz bog a nama izgleda svi jesu kad pogledaš cene prasića i tovljenika!
Ni ja nisam znao nista ko tetreb ali 5 god problemi, placanja , citanje, dosta mi je pomogao moj servis dolazili veterinari i uz kaficu sto sta kazu ..zapisem ..pokupujem lekove i samo se smeskam sve sto te zanima reci cemo ti ..nema problemaMališa_A je napisao(la):Blago tebi kad znaš,ja sam u ovom poslu tek dve godine ali učim polako.
crni gruja je napisao(la):ili prasak..ili sprej u bojifrancuz je napisao(la):A sprej, koristis li?
i rekoh i antibiotik za svaki slucaj ipak je povreda ..nije to tako bezazleno ..neznam kako se zove mislim da je zelene boje i nema problema