Kastracija svinja

ma to si pogodio neki veci krvni sud i to je to ali si trebao imati sprej ili prasak obavezno
 
druze ja ih kastriram vec 11 godina i i koristio sam i jod i praskove, i nakraju sam od svega odustao, samo sterilan skalpel, i na jedan vanjski rez, i nemoj se nista sikirati, ali samo pod uslovom da su ti obijekti uslovni i sa redovnom dezinfekcijom, godisnje ih pocistim od 600-620kom, nikada nijedno uginuce, a poceo sam ko balavac sa svojih 14 godina, naravno tada sam ih imao manje ali ne ispod 200kom na godisnjem nivou. pozzzz nemoj se sikirati previse
 
Ne sekiram se previse nego cu nastaviti kao i dosad samo cu sada koristiti sprej i tetanus posle strojenja.
 
Danas mi je čika doktor štrojio 21 kom. ali ne po 50 kinti nego po 150 po komadu,naravno sa antitetanusom i antibiotikom.
 
Ja im dam po 1 ml ..pen strepa.. i nema problema :D to mi dodje teh. kojeg znam za 50 din inace ovi iz veterinarskog od 150 do 200 din nema sta da uklapa dolazak j dolazak nista ne uklapaju ..pa nismo im ni rod ni pomoz bog ..pa makar bili i kod komsije naplate punu cenu :haha: :haha:
 
Štrojićemo sami pa će ti iz veterinarskog da razmisle o ceni.Mi nismo nikome ni rod ni pomoz bog a nama izgleda svi jesu kad pogledaš cene prasića i tovljenika!
 
Mališa_A je napisao(la):
Štrojićemo sami pa će ti iz veterinarskog da razmisle o ceni.Mi nismo nikome ni rod ni pomoz bog a nama izgleda svi jesu kad pogledaš cene prasića i tovljenika!
a to je sasvim druga prica, oni brate zaradjuju pa samo trljaju ruke a to da ce da razmisle ..da hoce digli cenu VO na 1.200 din svako spricanje 500 do 700 nema veze i ako daju i secernu vodicu e zato sam sve lecim :haha: :haha: :haha: :haha: :D :ppozdrav:
 
Mališa_A je napisao(la):
Blago tebi kad znaš,ja sam u ovom poslu tek dve godine ali učim polako.
Ni ja nisam znao nista ko tetreb ali 5 god problemi, placanja , citanje, dosta mi je pomogao moj servis dolazili veterinari i uz kaficu sto sta kazu ..zapisem ..pokupujem lekove i samo se smeskam :haha: :haha: :D sve sto te zanima reci cemo ti ..nema problema :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1299881767[/time]
_________________________________________________
crni gruja je napisao(la):
francuz je napisao(la):
A sprej, koristis li?
ili prasak..ili sprej u boji :D :ppozdrav:
i rekoh i antibiotik za svaki slucaj ipak je povreda ..nije to tako bezazleno ..neznam kako se zove mislim da je zelene boje i nema problema :haha: :haha: :bravo: :D
 
Nazad
Vrh