Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Pa to sam i mislio strani traktori uglavom imaje dvokruzni,a za hidrulicni to sam cuo isto da ima cak i neke starije kamionske prikolice mada na traktorima ima i hidrulicni izvod za hidromotore itd.e sad jel se taj koristi i za kocenje to vec ne znam.

Nije nuzno da se zamene stranice, moze to da se pokrpi, a ona jedna sto je ravan lim, tu se zveknu 2-3 napelnice i gotovo. Ima po oglasima neki traze za kiperke i 4000, i 4500 e, ova je dosta povoljna. Da mi je malo blize iso bi u izvidnicu...

Juce napravjen Atest kamioska 3osovinska na traktorsku prikolica AMS (magnet Sombor) Atest 13000 din, +1180din tehnicki + a danas 12030din a za buzet(nove tablice ,sabrocajna,osiguranje razne takse,trajno nalepnica)

Zavisi od prodavca,ja bi je prodao za 3500

---------- Poruka napisana u 20:03 ---------- Prethodna poruka je at 20:02 ----------

Juce napravjen Atest kamioska 3osovinska na traktorsku prikolica AMS (magnet Sombor) Atest 13000 din, +1180din tehnicki + a danas 12030din a za buzet(nove tablice ,sabrocajna,osiguranje razne takse,trajno nalepnica)

To nešto malo,kolika je nosivost,smem da se kladim da je ispod 15t

Montoya mislim da vredi i vise od 2500,- ali ces ih tesko dobiti!
Ja sam uzeo FAPovu u odlicnom stanju za 2000,-
Vozila 20godina keks u valjevu ???
Nadogradili 20cm tako da je sad 7,2x2,25x1 = t? pojma nemam jos je nismo punili nikako!
Registrovana i preradjena na rinfuz ofarbana i utegnuta sa nekih 500jevreja

Ovako su kod nas napravili dolly od stare RABE:

Ovakve dvije vuci, i ne znam bas da bi islo... To mora biti TRAKTORCINA koji ce to pokrenuti a treba to i zaustaviti... kipanje na silosu da ne spominjem...

Bila je prica da je u okolici Vinkovaca (becarina bi mogo bolje znati) da je kod njih neki bajo s velikim JD otvorenim na mjenjacu do nekih 70lm/h vukao od jednom dvije kamionke troosovinke koliko god je brzo traktor mogao vuci, sve dok jednom taj "vlakic" nije izletio s ceste. Cujem da prizor bas i nije bio lijep, no nisam upoznat u detalje...
Kako se to kači za traktor? Kad ruda se ne pomera po visini?

Nazad
Vrh