Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Pa to sam i mislio strani traktori uglavom imaje dvokruzni,a za hidrulicni to sam cuo isto da ima cak i neke starije kamionske prikolice mada na traktorima ima i hidrulicni izvod za hidromotore itd.e sad jel se taj koristi i za kocenje to vec ne znam.

Nije nuzno da se zamene stranice, moze to da se pokrpi, a ona jedna sto je ravan lim, tu se zveknu 2-3 napelnice i gotovo. Ima po oglasima neki traze za kiperke i 4000, i 4500 e, ova je dosta povoljna. Da mi je malo blize iso bi u izvidnicu...

Juce napravjen Atest kamioska 3osovinska na traktorsku prikolica AMS (magnet Sombor) Atest 13000 din, +1180din tehnicki + a danas 12030din a za buzet(nove tablice ,sabrocajna,osiguranje razne takse,trajno nalepnica)

moja kamionska GORICA 7,2m puna soje 12t skinuo sam nadogradnju sa njom bi mogla 16t
pre ove sam imao utvinu 6,2 m,gorica je bolja ali mi je dugačka više mi odgovara 6,2m
wrj3no.jpg
Koliko li vredi ova moja prikolica,tj. koliko li bi mogao dobiti za nju?

Zavisi od prodavca,ja bi je prodao za 3500

---------- Poruka napisana u 20:03 ---------- Prethodna poruka je at 20:02 ----------

Juce napravjen Atest kamioska 3osovinska na traktorsku prikolica AMS (magnet Sombor) Atest 13000 din, +1180din tehnicki + a danas 12030din a za buzet(nove tablice ,sabrocajna,osiguranje razne takse,trajno nalepnica)

To nešto malo,kolika je nosivost,smem da se kladim da je ispod 15t

Montoya mislim da vredi i vise od 2500,- ali ces ih tesko dobiti!
Ja sam uzeo FAPovu u odlicnom stanju za 2000,-
Vozila 20godina keks u valjevu ???
Nadogradili 20cm tako da je sad 7,2x2,25x1 = t? pojma nemam jos je nismo punili nikako!
Registrovana i preradjena na rinfuz ofarbana i utegnuta sa nekih 500jevreja

Ovako su kod nas napravili dolly od stare RABE:

Ovakve dvije vuci, i ne znam bas da bi islo... To mora biti TRAKTORCINA koji ce to pokrenuti a treba to i zaustaviti... kipanje na silosu da ne spominjem...

Bila je prica da je u okolici Vinkovaca (becarina bi mogo bolje znati) da je kod njih neki bajo s velikim JD otvorenim na mjenjacu do nekih 70lm/h vukao od jednom dvije kamionke troosovinke koliko god je brzo traktor mogao vuci, sve dok jednom taj "vlakic" nije izletio s ceste. Cujem da prizor bas i nije bio lijep, no nisam upoznat u detalje...
Kako se to kači za traktor? Kad ruda se ne pomera po visini?

Nazad
Vrh