kockasalascenej
Član
Tako je Miroslave.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko li vredi ova moja prikolica,tj. koliko li bi mogao dobiti za nju?moja kamionska GORICA 7,2m puna soje 12t skinuo sam nadogradnju sa njom bi mogla 16t
pre ove sam imao utvinu 6,2 m,gorica je bolja ali mi je dugačka više mi odgovara 6,2m
Juce napravjen Atest kamioska 3osovinska na traktorsku prikolica AMS (magnet Sombor) Atest 13000 din, +1180din tehnicki + a danas 12030din a za buzet(nove tablice ,sabrocajna,osiguranje razne takse,trajno nalepnica)
Kako se to kači za traktor? Kad ruda se ne pomera po visini?Ovako su kod nas napravili dolly od stare RABE:
Ovakve dvije vuci, i ne znam bas da bi islo... To mora biti TRAKTORCINA koji ce to pokrenuti a treba to i zaustaviti... kipanje na silosu da ne spominjem...
Bila je prica da je u okolici Vinkovaca (becarina bi mogo bolje znati) da je kod njih neki bajo s velikim JD otvorenim na mjenjacu do nekih 70lm/h vukao od jednom dvije kamionke troosovinke koliko god je brzo traktor mogao vuci, sve dok jednom taj "vlakic" nije izletio s ceste. Cujem da prizor bas i nije bio lijep, no nisam upoznat u detalje...