Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Bombona... laka, podvozna, ako imas rampe da netreba kipa super, + sto se u ovake prikolece lepo tovare bale.

- - - - - - - - - -

Jel joj radi kipa i kakve su gume, dal lepo lezi sanduk na sasiju? peti tocak je isto bitan, vizuelni izgled ne treba da te brine, to se sredi za malo para i kad imas vremena. bitno da je funkcionalna!

Bombona... laka, podvozna, ako imas rampe da netreba kipa super, + sto se u ovake prikolece lepo tovare bale.

- - - - - - - - - -

Jel joj radi kipa i kakve su gume, dal lepo lezi sanduk na sasiju? peti tocak je isto bitan, vizuelni izgled ne treba da te brine, to se sredi za malo para i kad imas vremena. bitno da je funkcionalna!

Dragane Nije baš za malo para.Kad si zadnj put sređivao ?Ja nisam par godina i sada uzeo jednu FAK da sredim samo stranice,planirao oko 500e,a prošao sam 1000e i još nisam završio sve.Naravno pričam ako hoćeš stvarno da uradiš,inače može dva španera i iznutra stara cirada da reše posao ako su gume naduvane.

Jbg. losu procenu imas, za duplo si promasio.
Ne bi da trosim tastaturu na stranice kad je sve ostalo upitno dal radi, kocioni i hidraulicni sistem da se renoviraju koliko to kosta???

Kažem samo nisam bio u toku poskupela naročito farba,a nje ide prilično ako hoćeš za sebe da uradiš .Najjeftinija akrilna bodi 2700 l+1/2l herter 1600 treba oko 6lu dve ruke.Osnovna 10l 600din.To samo za stranice!

Besna prikolica.
7c425d6a8d60-800x600.jpg

Sta ima veze sto je 3 osovine? Neces se okretati po njivi sa njom. Vec gas do lenije i nema stajanja:haha:

Ma sve može, samo što košta :osmeh:. Za troosovinku treba dooobra mrcina od traktora, da bi je mogao vući i okretati gde hoće.

Kad bi mogla ta druga osovina da se podigne kao na šlepama ili kao prateća na kamionu bila bi ekstra stvar
Može i to da se napravi, treba samo ona vaga sa jastukom od šlepe i aparat koji izduvava te jastuke i naduvava onaj što diže, noglo bi da se nađe negde na otpadu, ali treba šunjati, pre neki dan je bila takva osovina kod mene na otpadu ali je isečena i otišla u Sartid.

Tu apsolutno po njivi nema okretanja. Tu treba 150+ks da moze da je okrene po kukuruzistu kad je blago musavo, a kad je mokro onda zaboravi za okretanje i sa mrcinom.

Nazad
Vrh