Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Imao bi jednu molbu,za clanove iz salaskog nocaja,prodao sam tamo pre dve godine prikolicu KOGEL veliku ali bez sanduka samo sasiju sa tockovima,i resetkom za patos gume nosi 24,5 coli,pa sam izgubio telfon od gazde,a voleo bih da vidim kako ju je uradio,ako neko zna o kome se radi,nek izbaci neku sliku ako je uradio prikolciu,...hvala u napred :ppozdrav:

Iz Salaškog Noćaja? Zar se ne zove to mesto Salaš Noćajski? Ako sam ja pogrešio izvinjavam se,davno je to bilo kad sam tuda prolazio.....

Imao bi jednu molbu,za clanove iz salaskog nocaja,prodao sam tamo pre dve godine prikolicu KOGEL veliku ali bez sanduka samo sasiju sa tockovima,i resetkom za patos gume nosi 24,5 coli,pa sam izgubio telfon od gazde,a voleo bih da vidim kako ju je uradio,ako neko zna o kome se radi,nek izbaci neku sliku ako je uradio prikolciu,...hvala u napred :ppozdrav:
Jel to sasija od one hladnjace ?

Nije je problem uzeti, veci je problem sta sada kada ne mogu vise da se registruju za poljoprivredu...?

7c9842e03b6a-800x600.jpg

pre neki dan sam ipak kupio prikolicu u Hajducici :ppozdrav:

Poslednja izmena:
Bane, mi nismo interesantni nasoj policiji, oni stoje na magistrali Pancevo-Temisoare i tu ima dovoljno love za njih, tako da ne diraju-patroliraju po opstinskim mestima :osmeh:

Ta prikolica je odlicna za manji traktor, koliko vidim sve gume su joj odlicne, malo izgleda smrljavo sto i nije tako lose jer suzava krug zainterosavanih :osmeh: naravno sa lica mesta bi se videlo sve, al nama je daleko i svaki vid prevoza neopravdano povecava cenu prikolice.

- - - - - - - - - -

7c9842e03b6a-800x600.jpg

pre neki dan sam ipak kupio prikolicu u Hajducici :ppozdrav:
:bravo: dobra, jel ova za kamijon uzeta?

@Goran IHC
Dobra prikolica i lepo izgleda,neka te tako i sluzi!:ppozdrav:
Zgodan joj ovaj mehanizam za podizanje cerade

za kamion,danas smo je registrovali a idem po nju u četvrtak
na nekoj ekonomiji Jagodić se nalazi

ova mu je bila najskuplja,ima dobrih bez nastavaka na gibnjevima za oko 5.000
ova će me izaći oko 7.000

Evo jedne korisne informacije 8 februara ce se odrzati licitacija u Z.Z.Jedinstvo u Odzacima,izmedju ostalog na prodaju je kamionska prikolica UTVA i kamion FAP

Nazad
Vrh