Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

U sredu atest prikolice sa prikljucnog vozila na traktorsku prikoicu, ftn 9100din,agencija 7000din,putni troskovi coveka iz NS-Becej 1500din.

Garant cu biti prvi koji je po novom zakonu prebacio sa belih na zelene tablica:ppozdrav:

Evo jedna "mala" prikolica :)
24pdhl1.jpg

Jel zna neko gde moze da se nadje ovaka neka cerada kao na ovoj gore prikolici? I meni bitrebala za iste stvari. Izvinjavam se za :off_topic:

Ja nisam naleteo sa dobrim stranicama za te novce, da kipuje, da ima ove podvozne BWP osovine, patos uradjen.
Meni je bitno da ona nije krivljena i da kipuje lepo, stranicama ne pridajem mnogo znacaj, jer ne kupujem prikolicu zbog sela nego da mi zavrsava posao.

Bio sam na atest,komisija mi je odobrila i poslala papire juce,koje sam odneo danas na tehnicki pregled da popune.sutra idem po papire na tehnicki i opet saljem za FTN. i onda je gotovo napokon.
Vise ne dolaze kuci!!!

Grujo ,gde si bio ,jesi li je vukao za NS ili gde,jel se podnosi neki zahtev,plaća nešto,zakazuje ?Daj malo detalja:ppozdrav:

Danas me zvali sa fakulteta,kaze ima nekih problema.treba i na prednjim tockovima da stoje blatobrani.brzo sam skinuo sa traktora i postavio na prikolicu.i odmah ima poslao slike.kazu stavi ih samo i slikaj.nemogu da verujem.ocul vec jednom dobiti atest

Nazad
Vrh