Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Ne znam kako je sada jer sam ja atest radio pre skoro 3 godine.Napravio sam grešku prepravkom dvokružnog na jednokružni sistem kočenja.Došli su ljudi iz AMSS CMV-a i počeli da slikaju i došao red na vazdušni ventil.Kada su videli jedno crevo momentalno su spakovali aparat,seli u auto i odoše sa rečima kada vratiš na dvokružni uradićemo.Još je bitno da se tačno vide svi podaci sa pločice na prikolici i brojevi šasije koji su utisnuti jer se i oni slikaju iz svih mogućih uglova.Mene je u ono vreme atest koštao ne punih 5.000 dinara.

Pozdrav !Maticu hvala ti za informaciju !Posle toga zvao sam ovog tipa iz Novog Sada,ciji je broj postavljen na forum,on mi kaze da nista se ne sekiram.Njihov kriterijum da ima ispravne kocnice,tj.da radi (na jednokruni sistem)i da ima ispravnu elektro instalaciju.Atest kosta oko 12000 dinara.

Ovaj iz novog sada resio stvar kod mog prijatelja za 10 minuta! Vec ima i tablice, mani tu firmu iz Sombora!!!!

Pozdrav !Bas danas bio kod mene ,jako korektan covek !Meni sutra salje atest postom .Danas je napravio slike i ispunili smo formular.

Rajka i goša u današnjoj akciji prevoza soje!
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

fotografija0108.jpg
[/IMG]

Juče mi čovek ponudio za 1500 e, registrovana do oktobra, levi rinfuz, stranice 1 metar + "gaće", nosi 16-17 tona, nije kiper i ima ceradu !!!

To je ok cena, kupuj ako mozes!
Nas je registracija, tehnicki i atest izaslo zajedno 18.000,-
Nista na prikolici jos nismo prepravili i opet moze :)

gogi666

Znam ja da je cena OK ali i proleće je tu a i sama setva pa se bojim da će biti nedostatak ::novac::

@Kameni : Druze te prokolice postaju biti retkost!
Pazite sta vam kazem, jagma je za kamionskim prikolicama trenutno ogromna i to ce uticati na cene!

Nije.Nema svako adekvatan traktor za vuču takve prikolice a to u svemu menja stvar.U ponudi ih ima dosta samo je pitanje kakva kome odgovara i ko je koliko spreman da plati.

Ja bih volio da imam kamionku al je ne bih mogao vuci jer je dosta brdovit teren. Jednoosovinku od 5 t i dvoosovinku vojnu od 7 t zajedno njih dvije jedva mogu uzvuci uz brdo i to da nije meko. Ako je meko mogu ga samo ostavit u njivi i plakat i cekati ljeto da izadjem.

plus zavisi od kombajna kad imaš zmaj 143 kao ja onda moraš da gledaš da ti prikolica bude bar 30 cm viša od zmajevke više od toga nemaš razloga da uzmeš je džabe jer imaš kad u nju ne možeš tovariti

Nazad
Vrh