Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Dobro,dobro izvinjavam se,1500 evra !A sutra idem da pogledam Gosu od 12t ,alu stranice dobra cerada 1200 (hiljadu i dvesta)evra

Znali neko sta znaci parabolik gibanj i da li u toj kombinaciji moze da je vuce traktor?

Pozdrav drugari !Ponovio sam se !Najzad je kupljena prikolica gosa 12 t,levi rinfuz,suber na patosu .aluminiumske stranice,dobra cerada.Danas sam bio u Loznici prepisao na moje ime,odjavio.U ponedeljak ce mi dovuci gazda,kad dodje po kukuruz,u petak krunim.Treba da mu dam 6950 kg okrunjenog kukuruza iz cardaka! Uskoro cu postaviti sliku.(inace cena u evrima je 1200)

toooo majstore ovo volim da cujem, vracamo se u kamena doba "menjaza", bez dinara bez evra, bez ove zajebancije kursevi pa srednji pa prodajni, ovo je cist posao!!!!

Cestitam komso!

img20120225094818.jpg

---------- Poruka napisana u 08:13 ---------- Prethodna poruka je at 08:10 ----------

Evo najzad sam uspeo postaviti sliku.Juce sam kupio u Loznici,prepisao na svoje ime,12t ,levi rinfuz,suber na patosu,cerada odlicna,86-o godiste.U ponedeljak ce bivsi vlasnik dovesti,Treba da mu iskrunim 6950 kg-a kukuruza.

ja komplet i jesenju sjetvu i proljetnu plaćam i većini mehanizacije u žitaricama i tako mi je naj lakše a višak naplatim.Dok sam plaćao u kešu sjebo sam srce i arterije,oće da pukne kad počneš brojat.Ašto rekoše kolege prije mene nabaci i onih 50kg pa makar propo.nek te služi duuuugo i nebila tvoga vijeka,a cijena je zanemariva kod nas mala stočna prikolica ne može da se kuoi ispod 250-300e

Dobio sam iz AMD-a tel.broj za atest.Radi neka Somborska firma Magnet.Nazva sam ih i tip mi kaze kocnica treba da bude dvokruzni sistem.Ja sam se cudio sta prica gluposti.Signalizacija.katadiopteri,gume ispravne,taksa 12000 din

Ne zbog toga već zbog nosivosti prikolice.Sencanin ne vrše se nikakve prepravke na prikolici dok ne prođe atestiranje.Oni dolaze i slikaju sve živo na prikolici i ne sme da bude grešaka.Neće oni tražiti da vi palite traktor,vučete prikolicu i kočite već da se na slikama vide dva creva prikopčana za traktor.Kada prođe atestiranje onda možete da radite i prepravljate šta god hoćete jer u suprotnom vam neće uraditi atest,zvuči glupo ali je tako.

Pozdrav !Maticu hvala ti za informaciju !Posle toga zvao sam ovog tipa iz Novog Sada,ciji je broj postavljen na forum,on mi kaze da nista se ne sekiram.Njihov kriterijum da ima ispravne kocnice,tj.da radi (na jednokruni sistem)i da ima ispravnu elektro instalaciju.Atest kosta oko 12000 dinara.

Nazad
Vrh