Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pre par dana prodata jedna Utvina kiperka od 14 tona u odličnom stanju,registrovana na obične table za 2.000 eura.Od tog istog lika sam kupio sadašnju kamionku a da sam znao i da ovu prodaje uzeo bi je bez razmišljanja.
Ja sam na moju prošlog leta stavio novu ceradu, samo gore na rol, cena 250€, plus cev i arnjevi, ali stvarno vredi , sad nerazmišljam dal` će da me uhvati .
Ljudi jel vi znate koliko te prikolice vrede na otpadu!?
Nemojte zaboraviti da imaja i po 500kg aluminijuma kojeg kila ide i preko 500din= 250,-eura + 4000kg gvozdja x 30din/kg= 1200,-
Ko je kupi za 1500,- kupio je DZABE, jer te pare uvek vredi!
Ja sam FAP-ovu platio 1800,-
Po blatu sve prave problem, treba imati mnogo jak traktor da bi ih u uslovima blata mogli vući po letnjim putevima.
ja moje po blatu vucem sa rusom i nemam problema, dok kada sam imao dve gume pravile su klin i onda sledi ukopavanje.dok sa jednim nemam ti problema. abogme ide za tragom traktora za rusom,
Gde je ta cena sirovina . Ja sam jesenas, pre dva i po meseca prodao gvožđe po 18 din, a aluminijum mislim da je bio 70 din, ali sam zato za mesing dobio 550 din, sve po kg.
Tako da na kilo takva prikolica nebi vredela više od 900€.
Koji je redosled papirizacije prilikom kupovine ?Nasao sam neku sa alu stranicama 12t za 1200 evra.Prvo vlasnik treba da odjavi,onda napravim kupoprodajni u nekoj agenciji,posle to jos trebam overiti na sudu,ili moze i agencija to resiti ??
Kombinacija oglasa,zapitkivanja svakog kamiondzije i svakog ko bi mogao imati ikakvog pojma o prikolicama. A mozda i malo nasumicnog vozanja.... Tako smo mi kupili kombajn (zapitkivanjem)....
Danas sam obisao par sela oko zmajeva prema somboru,pa onda turija itd i bas sam pratio put jer nisam vozio nigde nisam video da se prodaje neka prikolica uz put..:/
Kod nas mnogo kamiona dolazi u fabriku crepa "polet/nexe" ,
ljudi sa NP tablama voze uglavnom 2 osovinske prikolice i sve su im cakum~pakum.
Skoro sa svakim stanem i pitam da li je prikolica na prodaju,svi su raspolozeni za trgovinu.
Tako da..
Mozes se raspitivati i kod ovih prodavca drva.Donose turu pa ostave prikolicu!I ja ih lovim,pa kad nesto saznam sednem u kola pa prevalim par stotina kilometara za zabe.Ako si uporan onda sa isplati.Dvoosovinka kod njih je oko 150 evra sa dobrim gumama