Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Imaš na ulazu u Alibunar 3-4 prikolice kaminke na prodaju i jedna je bila kod mene u selu za 1800. Takođe prošle srede jedna u zadruzi na licitaciji nije otišla,
Tako da je Dragan potpuno u pravu što se cene tiče.

Takve prikolice u perfektnom stanju idu dosta ispod te cene, a ovaj što mu trebaju tolke pare može samo da sanja...

Za ovu je traženo 1800 i nije otišla.Ispravna,gume dobre,pod nov ima i cerada. Posle se čovek predomislio više nije na prodaju
(to ne mogu sa sigurnošću da tvrdim)
Ja sam sa njom radio jesenas kukuruz i oduševi se Rajko je savladavo sve atarske prepreke bez problema najviše tovareno 12 t i nešto malo preko.
Atarski putevi su nam južno od sela dobri a severno katastrofa,nisam ima nikad problema.Najveći problem kad nema kip rampa.
Kajem se što je nisam kupio kad je nudio.

Talianu ista takva je i moja kamionka.14 tona bez gornjih stranica staje u nju a sa gornjim 20 tona okruglo.

U redu je to je model P-16 od 12 tona nosivosti.Moja je P-18 sa 14 tona nosivosti.Identične samo je moja duža za 1 metar 7.2m a ta vaša 6.2m.

I moja je P-18 i staje u nju 20 tona bez problema samo štosam ja izbacio duple točkove i stavio pi jedan široki točak.

Da ili na izlazu prema Lokvama, mislim da nisu kiperke,nisam zagledao ako hoćeš sutra sam u prolazu do vrtića pa ću pogledati ima i neki natpis na njima.

Retkost su kiperke!
Problem sa tim prikolicama je sto je sad cena aluminijuma i gvozdja dosta visoka tako da na otpadu cena dolazi i do 1500,-
Ali ljudi nemojmo biti smesni nemoze se uporedjivati 2000,- za kamionsku i 3000,- za zmajevku koja upola manje nosi!
Samo da je u voznom stanju i gas!

Postovanje !Ja sam danas bio u SUP i kazu da po novomzakonu vise ne izdaju uput na atest .Treba im dostaviti tehnicki pregled,atest,overen kupoprodajni ugovor i to je sve!Ima li neko konkretna iskustva o trenutnoj proceduri za registraciju ?

imam broj telefona od coveka koji dolazi licno kod tebe, napravi snimanje i daje atest , za odgovarajuce vozilo. cena oko 13 000 din. isti taj broj mozes ovde naci na strani br.14 ako se dobro secam.

Moja prikolica od jesenas do sada zaradila 600 eura.Natovarena jesenas kukuruza u zrnu 2 vagona i stoji tako u supu ceka cenu ako da bog da kukuruz dodje do 20 dinara ona se isplatila pola za jednu godinu

Da ili na izlazu prema Lokvama, mislim da nisu kiperke,nisam zagledao ako hoćeš sutra sam u prolazu do vrtića pa ću pogledati ima i neki natpis na njima.

Ja sam jesenas tu gledao, bile su neke dve kiperke crvene sa dosta jakim cenama, sad ne mogu tacno da se setim cena jedna je bila 3800e a druga malo manje!

Ne skladiste ja racunam razliku u ceni jesenas i sada da nisam imao prikolicu ja bih ga naplatio nebih ga dao na cuvanje bas zbog svih tih ceremonija ulaz izlaz vlaga lom itd itd.

Nazad
Vrh