Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Ja sam na rakovici povecavao pritisak do 7bara ali je kompresor brzo stradao(propisao).Mislim da nije preporucljivo vise od 5bara,barem na ove manje traktore neznam za vece.

na fapu 12-13 i tamu tzv. dajcu je isti kompresor kao i na traktoru sad na koliko oni drukaju stvarno ne znam
ovi veći kamioni drukaju na 8,sad koliko je minimalno dovoljno za jastučarku...

Pozdrav kolege !Nasao sam jednu schwarzmullerovu troosovinku traze 1500 evra cena nije fiksna .Sta mislite dal bi se moglo registrovati na zelene table posto je dosta dugacak ?

Stranice moj ručni rad ZMAJ 12t
20110926326.jpg

Utva 100 % , aj sto su tupsoni il se prave(njihova stvar) , al sto nece da napisu cenu :zli:

pa naravno da ne ce napisati cenu kad je ooohoho, ti zoves da pitas i tu oni gledaju koliko toliko da te ubede zasto je takva cena. kad je cena povoljna uvek je napisana.

Glupost prodavaca. Kad se napise cena zvace samo ozbiljni ljudi zainteresovani za kupovinu, a kad napisu 100 e, onda zovu svi, i onda prodavac mora sa svakim da prica istu pricu, objasnjava, ubedjuje i sta ti ja znam. Mozda neko voli da visi na telefonu i da bude trazen, meni ga je licno preko glave.

Nazad
Vrh