Srđane registrovao sam je na zelenu tablu pre od prilike 2.5 godine.Imao sam problema sa ovima iz SUP-a jer nisu hteli da mi izdaju uput na atest.Po njihovom sam morao da skinem pomoćne listove na gibnjevima,prepravim kočnice sa dvokružnog na jednokružni sistem,da skinem udvojene točkove i namestim solo,da skinem povišenja stranica.Čovek iz AMSS je rekao da ne diram ništa jer onda neću proći.To mi je bio velik problem ovi kažu ovako on onako a vreme prolazi.Onda sam nekako uspeo da dobijem uput iz SUP-a i ljudi su došli kod mene kući da slikaju prikolicu.Slikali su je sa svih strana prvo brojeve šasije i pločicu pa od gibnjeva do stranica,točkova,signalizacije,katadioptera,rude pa do traktora za koji je bila zakačena i prikopčana dva creva za kočnice.Sve to je trajalo nekih 10-ak minuta i otišli su.Sutradan sam zvao u AMSS CMV da mi sekretarica izdiktira broj žiro računa na koji sam uplatio 4.700 dinara i uplatnicu poslao faksom.Za par dana poštom na kućnu adresu su mi stigli svi papiri sa kojima sam otišao na tehnički i tamo platio još 5.900 dinara za registraciju i to je to.