mindjušar
Član
Prodata danas troosovinka za 4000
[/IMG]
[/IMG]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na crvenoj su gume od nekog malog ulta i obe imaju po jednu gumu tubelesku tj 4 kom na prikolici . Pecine su prikolice mada moze da se dogovori sa njim zamena .a i druge gume da se stave .treba da imaju i vazdusnu instalaciju za traktor koliko se secam.Ona crvena je 3500E, a plava je prodata za 3700E. obe su kiperke
Ono sto sam video tamo,ono je groblje,a ne prikolice...kaze kiper,sve radi,ispravno-a nema ni jedan klip?creva na prikolici su nepostojeca,a stranice jedna uopste nema.na crvenoj su gume od nekog malog ulta i obe imaju po jednu gumu tubelesku tj 4 kom na prikolici . Pecine su prikolice mada moze da se dogovori sa njim zamena .a i druge gume da se stave .treba da imaju i vazdusnu instalaciju za traktor koliko se secam.
Drugar je takvu istu Fapovu prikolicu sa redovnim, duplim tockovima, sa malo losije resenom rinfuzom, bez povisenja sa papirima (redovne table, nisu zelene) platio 1700 evra i to u par puta tako da ova ne vredi 5000 evra ni u ludilu. Tockovi kao na ovoj su mozda 100 evra komad a mogu se i zamenuti dupli za te.
Pa ja sam samo izneo moje mišljenje, jer me moja `89 godište, kupljena 2008 sa sve zelenim tablama izašla oko te cifre.... Ne kvari nam sliku vidis da smo se napalili ko dabar na kubik drva!