Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Pitao me jedan prijatelj a sad pitam i ja vas dali moze kamionska prikolica sa vazdusnim jastucima i euro prikljuckom za kocnice, znaci dva cerva da sse prepravi na obican traktorski ili traktorski dase prepravi na dva creva. Sta i kako treba? hvala

Pa ako on ima traktor koji ce konstanto da gura ujednacen pritisak na ogibljenje i kacenje istog na traktor,onda je ok.

pa prvo si trazio prevoz da ti Kish obezbedi,kao navodno nisi upoznat oko toga,a sad pises kako 14 godina zivis u DE i kako si milion auta uvezao,pa nerazumem vise sta si hreo,da nas malo zavlacis ili nesto drugo kad si trazio navodno savete. Ja sam iz tvoje zadnje poruke vidim da ti radis stim stvarima

Dečko ne radi sa tim stvarima sigurno.Tamo živi a dosta zemlje radi njegov ćale ovde.Kola su jedno jer sedneš i doteraš ,a poljo mašine su druga stvar zbog prevoza.

Fizicko lice iz SRB moze da plati sa svog deviznog racuna na devizni racun u inostranstvu, potrebna mu je faktura i instrukcije za placanje

moze naravno,ali sta. Mi smo pisali o kamionskoj prikolici registrovanoj na firmu u DE. kako to da platis,naravno da platis mwst

---------- Poruka napisana u 20:39 ---------- Prethodna poruka je at 20:38 ----------

Dečko ne radi sa tim stvarima sigurno.Tamo živi a dosta zemlje radi njegov ćale ovde.Kola su jedno jer sedneš i doteraš ,a poljo mašine su druga stvar zbog prevoza.

ja sam video kamionsku prikolicu registrovanu na firmu a ne poljo ma[inu

po meni najlakse: izvade se col table zakaci za kamion koji ide za srbiju i dovuce (sigurno brze i jeftinije)

Pa ti mene sad hvataš za reč.Pa da je i viljuškar ima li logike terati ga 12km/h iz Nemačke?samo kažem da dečka znam i da nije neki preprodavac tj. uvoznik poljoprivrednih mašina ili sličnih stvari za tu namenu.

po meni najlakse: izvade se col table zakaci za kamion koji ide za srbiju i dovuce (sigurno brze i jeftinije)

ako ima TIF to je najbolje resenje,a ako nema onda zajebano....

---------- Poruka napisana u 20:53 ---------- Prethodna poruka je at 20:52 ----------

Pa ti mene sad hvataš za reč.Pa da je i viljuškar ima li logike terati ga 12km/h iz Nemačke?samo kažem da dečka znam i da nije neki preprodavac tj. uvoznik poljoprivrednih mašina ili sličnih stvari za tu namenu.

Diklofen ajd sad nekako pa se naljuti!:sta: ja sam ti samo prokomentarisao sta je napisao.

Ja sam rekao da imam ponudu od 800,- Eura za prevoz do srbije pa sam pitao jel zna neko jos kog prevoznika da bi prevezao za jos manje mada sumljam jer je to ok cena!!!
I gde si ti video pre svega registrovanu prikolicu a kamoli na firmu ?????

Znaci niko sem tebe nije ni pomenuo neku firmu!

Elem, nema firme samo preprodavac koji samnom pravi ugovor i placam bruto cenu, dobija se i papir za izvoz iz Evropske Unije na koji se lupa pecat kada roba napusti Evropsku Uniju i sa tim papirom ja se vracam kod prodavca da bi dobio resto novca do neto cene!

Nadam se da sam bio razuman, ako ne pitajte sta vam nije jasno!? :ppozdrav:

@diklofen : komso hvala za podrsku!!

pozdrav svima imam jedno pitanje dali neko ima iskustva sa kamionskim prikolicama koje kipuju na vazduh,dali bi mogao traktor da je kipuje ?

nije prikolica ima gibnjeve a kipuje na vazduh,svidja mi se prikolica,ali mi je problem to kipovanje na vazduh

Nazad
Vrh