Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Novi Sad atest+izlazak 12000;registraciju za sličnu sam platio 19000,carina je 10%+18%PDV na cenu sa carinom (suma koja je na računu od preko,ako nije smešan iznos,prolazi)
prevoz mi deluje smešno,da taj nemisli možda da su to autoprikolice?

Video sam na 20. strani da je jedan član napiso da duva gume na 7-9 bara.Ne znam da li se te gume duvaju na toliki pritisak, ali sam čitao da nije dobro da prikolice sa tolikim pritiskom u gumama idu po njivama zato što jako sabijaju zemljište i menjaju strukturu zemljišta.Knjiga kaže da gume na prikolicama koje idu u njivu treba da su naduvane od 2-3 bara ne više od tog.

Ta guma na 2-3 bara naduvana je isto kao i da nije naduvana.Na mojoj kamionskoj gume su naduvane na 5 bara.

Za kamionske gume to jeste mali pritisak, to je verovatno predviđeno za gume na traktorskim prikolicama.

Takve nove idu do 9 bara,ali na nase dve kamionke sve gume idu na 6,mada je na 5 kao sto kaze Matic dovoljno-kada se natovare pune ni na 5 gume se ne spuste.

čitam baš sad šta Gogi666 piše i baš neverujem da če to za tako male pare moći da se izvede,jer kao prvo što se tiče prevoza ona nemože da se natovari na klasičnu šlepericu,morala bih na labudicu,tačnije schwer transport,a to brale košta,drugo korišćena je u DE kao kamionka i takav brif ima tako da se i kod nas tako mora cariniti,a još ako je tamo koristila firma a sigurno jeste,kako mislite da Vam DE firma fakturiše na fizičko lice u SRB,kako da platite? Kod kupovine kamiona i njihovih prikolica firma firmi MORA da plati preko deviznog računa itd,itd

Druze zivim 14 god. u nemackoj!
Dovezao sam mali milon auta za srbiju! Sa i bez odbijanja poreza!
Sta tu ima da se neveruje vidis koja je cena na oglasu!
U slepericu mogu dve da natovarim ako hocu ( bar mi tako prevoznik nudi a kako zabole me ) i to jednu u drugu u trecu, stim sto se na jednoj skidaju gume jer je 3m visine!
1 m zauzetog prostora slepe je 100,-Eura!
Na kraju krajeva sebi radim pa koliko izadje ja cu ih platiti!
poz

Fizicko lice iz SRB moze da plati sa svog deviznog racuna na devizni racun u inostranstvu, potrebna mu je faktura i instrukcije za placanje

Nazad
Vrh