Najbolje je da se raspitate na nekom tehničkom pregledu kod vas mada čisto sumnjam da bi mogla proči kao samogradnja ali pokušajte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poslao sam ti PP sa brojem za atestiranje da nebi neki svatili kao reklama , ako jos nekom treba nek proba na PPNašao sam da kupim kamionku kiper sa tri osovine.Teška je oko 6 tona i ima balonke gume.Interesu je me kako se vuku te tro osovinke u odnosu na dvo osovinke sa balonkama?Ona nema papire tj. trebali bi da se plate na carini oko 900 evra.Ima li načina da se registruje bez tih papira po sistemu kao da je pravljena pa da ide na atest?Kakve varijante oko registracija postoje?
moze da je vuce i ide ali treba i da stane.kako koci?Ja sam na moju troosovinku tovario letos 24.5t,urađena je na zelene table,registrovana na 23850kg,vučem je sa torpedom 9006,BEZ PREDNJE VUČE!!!
Prepravljena dvokružna instalacija na jednokružnu i na prvi stepen koči jače nego zmajevka na trećimoze da je vuce i ide ali treba i da stane.kako koci?
Po 20tona,nisu kiperke,lepe jesu i vrede toliko u svakom slučaju,i računaj carinu+PDV,ako ćeš na zelene onda atest i registracija,ako ćeš rinfuzu,moraš jednu stranu uraditi za rinfuzu,i ako ćeš ceradu,koštaće te najmanje 7000 njih dve, a po to možeš i ovde uzeti
a 16000kg je gesamgewicht to je ukupna dozvoljena težina,znači nosivost je po papirima oko 12tona