Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Odg: KAMIONSKE PRIKOLICE U SLUZBI POLJOPRIVREDE

E juce pazarena kamionka ITAS 14 tona,kiper...ima li neko tako nesto u dvoristu-ako neko zna mane,preporuka neka itd,gazda bivsi kaze da je vukao 20 tona u njoj? :sta:

Jel zna neko koliko su cirade po kvadratu? Može i polovne ako su cele.

Srđane moja je Utva 14 tona sandučarka.Sa nadgradnjom smo tovarili 2 vagona u nju bez problema,tvoja ima duplu šasiju tako da nemaš brige oko pretovara.

Mims je napisao(la):
Jel zna neko koliko su cirade po kvadratu? Može i polovne ako su cele.
MI smo kupili ceradu 6 x 8 m dosta je debela i čini mi se da je kvalitetna, bila je oko 1200 RSD kod nas u NS....

To je ono što sam napisao.Dobra je stvar,nepromočivo ali jako tanko i brzo se cepa.

@Matić-u nije kao kamionska ::namigivanje::, što su ljudi kod nas kupovali polovne iz Minakve po 7500 RSD, ali ako je paziš siguran sam da može da traje, mi smo istresli kukuruz u klipu na nju, prvo stavili sunđer, pa na njega i jedno zrno nismo rasuli, gazili po njoj, sakupili perušu i nigde je nisamo prokinuli ! :D ::namigivanje::

dali ima nesto od kamionskih cirada?

Ja nemam kamionsku prikolicu ali sam se x puta sluzio u poljoprivredne svrhe. Po relativno lepom vremenu kamionska je u prednosti a kada se okisa kao sada onda je Zmajevka u prednosti zato sto prati trag tocka. Ako uzmes kamionsku, gledaj da ima 4 tocka ili da moze da se prepravi da ima 4 tocka.

sa 4 tocka se lako prevrne...dok sa duplim...tesko! ;-)

Mnogooo jevreja...ova iz dvorista moze za 2500...
23m36np.jpg

jedna preradjena kamionka

DSC01017.jpg

9fd87210.jpg

d588bd55.jpg

i jos jedna "malo manja"

PA130009.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam prošle nedelje kupio jednu kamionsku za 100 000 rsd.Drugar mi prodao "na kilo" neznam čija je al' liči na ovu plavu sa slike što je postavio SRDJAN 7 samo sto nije tako lepo ofarbana i zute je boje.

Ja sam prošle nedelje kupio jednu kamionsku za 100 000 rsd.Drugar mi prodao "na kilo" neznam čija je al' liči na ovu plavu sa slike što je postavio SRDJAN 7 samo sto nije tako lepo ofarbana i zute je boje.

Ako ne znas cija je,znaci nisi dobio papire,sto opravdava takvu cenu...drugar iz sela je prosle godine kupio takvu jednu jeftinu za 1100 E,ali sad muku muci i zali se da je losa,cima mu rusa u voznji,stranice lose,svuda popucale...tako da(po meni bar) bolje dati malo vise para za neku dobru prikolicu,nego posle ispastati za 500-600 e manje.Siromah i skrtica placaju dvaput....

Ako ne znas cija je,znaci nisi dobio papire,sto opravdava takvu cenu...drugar iz sela je prosle godine kupio takvu jednu jeftinu za 1100 E,ali sad muku muci i zali se da je losa,cima mu rusa u voznji,stranice lose,svuda popucale...tako da(po meni bar) bolje dati malo vise para za neku dobru prikolicu,nego posle ispastati za 500-600 e manje.Siromah i skrtica placaju dvaput....
Ma jok,ima ona papire samo ih nisam još uzeo,zapravo nisam još ni prikolicu doterao ima neke gradje na njoj,a to što neznam čija je,to je zato što se nerazumem,samo znam da lici na tu tvoju i nije u tako dobrom stanju kao ta tvoja.Inace to mi je drugar-komšija sa kojim sam odrastao a on kupio drugi kamion pa sad FAP-a i prikolicu prodaje "na kilo"a i kamion je u voznom stanju potpuno ispravan samo sto nije registrovan vec 2-3 god.

Nazad
Vrh