Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MI smo kupili ceradu 6 x 8 m dosta je debela i čini mi se da je kvalitetna, bila je oko 1200 RSD kod nas u NS....Mims je napisao(la):Jel zna neko koliko su cirade po kvadratu? Može i polovne ako su cele.
Ja nemam kamionsku prikolicu ali sam se x puta sluzio u poljoprivredne svrhe. Po relativno lepom vremenu kamionska je u prednosti a kada se okisa kao sada onda je Zmajevka u prednosti zato sto prati trag tocka. Ako uzmes kamionsku, gledaj da ima 4 tocka ili da moze da se prepravi da ima 4 tocka.
Ja sam prošle nedelje kupio jednu kamionsku za 100 000 rsd.Drugar mi prodao "na kilo" neznam čija je al' liči na ovu plavu sa slike što je postavio SRDJAN 7 samo sto nije tako lepo ofarbana i zute je boje.
Ma jok,ima ona papire samo ih nisam još uzeo,zapravo nisam još ni prikolicu doterao ima neke gradje na njoj,a to što neznam čija je,to je zato što se nerazumem,samo znam da lici na tu tvoju i nije u tako dobrom stanju kao ta tvoja.Inace to mi je drugar-komšija sa kojim sam odrastao a on kupio drugi kamion pa sad FAP-a i prikolicu prodaje "na kilo"a i kamion je u voznom stanju potpuno ispravan samo sto nije registrovan vec 2-3 god.Ako ne znas cija je,znaci nisi dobio papire,sto opravdava takvu cenu...drugar iz sela je prosle godine kupio takvu jednu jeftinu za 1100 E,ali sad muku muci i zali se da je losa,cima mu rusa u voznji,stranice lose,svuda popucale...tako da(po meni bar) bolje dati malo vise para za neku dobru prikolicu,nego posle ispastati za 500-600 e manje.Siromah i skrtica placaju dvaput....