Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Odg: KAMIONSKE PRIKOLICE U SLUZBI POLJOPRIVREDE

e da ja moje gume duvam na 9 bari od 7-9 bari i imaju duple tockove mogu rreci da su mnogo stabilnija od bilo koje druge prikolice bez duplih tockova. jesenas sam vukao u kukuruzu po vodi i blatu i nigde nisam ostao samo sam se zaglavio u oranju.misim kad te prikolicree vuces po blatu nesmes ici sporije od 10 km/c inace zaustave traktor sto je normalno lod nas jer se neka zemlja kod nas lepi kao luda za tockove dok backa zemlja spada.jako su stabilna a mogu izdrzati i 5 puta vece brzine tako da je zabava potpuna,na neka mesta su cak tockovi kocili pa sam jedva prosao ali takvog puta sam imao jako malo ja sam prezadovoljan.sa 200ks sam izvikao kamionku iz oranja gde su tockovi do pola bili u zemlji i kocili pa sam bez problema izvukao iz blata tako da nemam velikih zamerki .u svakom slucaju su bolji izbor od zmajevki koje kostaju najmanje 4somica evra a da su iole ispravna bez daljih ulaganja.
Post je spojen: [time]1300630066[/time]
kad se uzimaju pare niko nista nepita samo im platis i dovidjenja vise se nevidimo.

video sam da je sakuljan dao 700 eura da bi ojacao stranice a ja imam one trake za stranice pa nemam nameru da ih bez veze otezavam jer ih mogu sam skinuti a pare nisu problem para nema,a cini mi se da i sa ojacanjima mora imati trake jer su prikolica siroka i stranice ce se naduvati na seoskoj leniji kad se slozi teret.tako da po 1 prikolici imam 3 zatezaca stranica

ovo ni google nemoze da prevede :haha:

Postovi koji sadrze samo smajlice,automatski se brisu!

mogla bi neka slika da padne hehe
koliko te je sve izaslo ?

te dve tablice atest i sve ostalo cirka 500 evropljana lopoviiiiiiiiiiiiii
28223rp.jpg

tebi odgovara zbog beraca,lli za tu prikolice treba mnogo konja.

e kad budes radio sa njom samoce ti se kasti.U stranice stane 150 bala a bez stranica stane 380,a da se redja sedam redi bala a moze i vise.

Nazad
Vrh